Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Recsegnek ropognak az izuletei...

Recsegnek ropognak az izuleteim es fajnak is?

Figyelt kérdés
Szedek msm-et es glukozamint 2-3 hete alig edzek es nem javul, pedig azt hittem túlterhelés. Ha rosszul fordítom a könyököm vagy a vállam egy tányért se tudok arrébb rakni, ha erősebben szorítom a szivacsot mosogatas közben megfajdul a Csuklóm , reggel ugy kelek mintha 10kmet turaztam volna előző nap ugy fajnak a labaim. 23 vagyok basszus, nem is túlsúlyos, mi a pcsa ez?
2015. nov. 2. 02:56
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Nagy 5x5 edzés szar végrehajtással
2015. nov. 2. 06:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Túlerőltetted magadat.
2015. nov. 2. 07:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Orvosi kivizsgálás. Beutaló ortopédiára, és gyógytornász.

Első körben háziorvoshoz menj beutalóért, szakrendelésen meg megmondják mi a teendő. Gyógytornászt pedig kérd külön ha alapból nem küldenek el hozzá. Neki mond el milyen típusú mozgásokat végzel, és hogy ezek milyen problémát okoztak.

Btw:

1: Nem fejlődik jobban az izom ha nehéz súlyokat használsz. Bármilyen ismétlési tartomány (még az 50es is) ugyanolyan jó az izomépítésre.

2: (és amiről mindig pofázok) A mobilitás. Olvasd el a powerbuilder e-bookját. Pontosabban azt a részt ami a mobilitásról szól. Vannak tesztek is, azokat is meg lehet csinálni. De ha fájdalmad van mindenképp orvos legyen az első, és a gyógytorna. Ezt csak magadnak, hogy te is értsd mi a probléma. Dokiktól is kérd hogy magyarázza el.

2015. nov. 2. 09:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

1: sanszos sajnos

2: ennyire hosszan hatna?

3: Lehet megfogadom a tanácsod és elmegyek majd orvoshoz ha azona településen tartózkodom ahol a bejelentett lakcímem van. Illetve az ajánlott könyvet már elkezdtem olvasni de akkor erre különsöen figyelni fogok.

2015. nov. 2. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Na ilyen a tuledzes tunete.

Hagyd abba a kisismetleszsamu erolkododeseket egy idore.

Esz es megfontoltsag is kell nem csak akaras. Szerintem pihenjel TELJESEN 10 napot, vegyel kiegeszitesnek glutamint.

2015. nov. 2. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha megerőlteted, meghúzod valamidet, az nagyon durva gyakran. Ismerősömnek 3 hónapig tartott csuklófájdalma, de úgy hogy pohár bögrét fájt neki felemelnie első hónapban.

3ik után is nehéz dolgokat meg se mert próbálni.

Majd a könyvben látod milyen nyújtások meg ilyesmik kellenének, és ezen kívül gyógytornász is sokat tud lendíteni ezen

2015. nov. 2. 12:21
 7/8 A kérdező kommentje:
junius óta felhagytam az 5x5-ttel és 2 hónapja elhagytam a nagysúlyokat is, mint írtam 2-3 hete pedig már szinte az edzést is. Amúgy kösz mindenkinek, hogy nem bunkóztok, nyilván elrontottam valamit, csak a megoldás nem tiszta :)
2015. nov. 2. 13:25
 8/8 anonim válasza:
Elmúlt?
2023. dec. 13. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!