Közületek ki miért keszte a testépítést/kondizást? Mi volt az ok?
Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 13:19
11/18 anonim válasza:
Mindenesetre nem kéne annyi anyagot zabálni a testépítéshez hogy még a kezdte szót is keszte-nek írod le...
12/18 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Én azért kesztem el mert dagatt voltam és váltosztatni akartam"
Tudom, hogy nem a kérdéshez tartozik, de az iskola elkezdésén nem gondolkodtál?
13/18 anonim válasza:
A helyesírásodra gyúrjál inkább, mert az tényleg hihetetlen ha valaki egy mondatban 4 súlyos helyesírási hibát ejt. Volt már olyan pasi akivel emiatt nem kezdtem kapcsolatot. Ciki ha valaki ennyire tanulatlan.
Nem "keszte", hanem kezdte, a kezdeni igéből.
14/18 anonim válasza:
"mijatt helyett MIATT, a többi szó helyesen: DAGADT, VÁLTOZTATNI, ILLETVE.
15/18 anonim válasza:
Igy utolag a csajok miatt tényleg felesleges volt elkezdeni, és majdnem kinyirni magam a masziv tömegelésemmel
16/18 anonim válasza:
En egesz eletemben sportoltam es mikor abbahagytam az evezest, ez teljesen kezenfekvo volt. Teljesen beleszerettem ebbe a sportba.
17/18 anonim válasza:
Gyúrós
Olvastam pár kommented... hát agyra se ártana egy kis tömeget felszedned.
18/18 anonim válasza:
12-3 évesen eldöntöttem, hogy Mr.Olympia leszek :) Azóta tinédzserként kipróbáltam a versenyzést, és úgy döntöttem félreteszem magam pár évre és egy masszív tömeget próbálok építeni, mivel a komoly célokhoz az az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!