Mit gondoltok erről az emberről?
Jacques Sayagh,egy hajléktalan testépítő,aki Párizs utcáin edzi magát és a pénzt,amit adnak neki a tömegnövelő étrendjére költi.Szerintem hatalmas figura,igazán tiszteletre méltó.És elég durva fizikumot épített ki,a körülmények ellenére.
https://www.youtube.com/watch?v=_cYAWnWwVgA&feature=youtu.be
Egyrészt az igaz hogy szteroidok miatt jelentősen jobban reagál az edzésre mint egy naturál emberke.
De én mostmár komolyan kezdek aggódni a 71%os szellemi egészségéért. Mit nem értettél azon amit írtam?
Még egyszer megpróbálom, ha ezek után sincs ennyi agyad hogy felfogd, akkor próbálj meg inkább este fürdéskor levegőt venni a víz alatt köszi.
Az hogy egy interjú kedvéért nyom párat nem azt jelenti hogy így edz. Egy 10 perces videó alapján neked fingod nem lehet arról hogy pontosan miket, és mennyit csinál.
Azt pedig nem tudom egyszerűbben elmondani hogy nem függ a súlyok nagyságától az izomépítés mint ahogy eddig tettem.
Megnéznélek egy 300 kitörésből, vagy guggolásból álló pinaedzés után mi a véleményed a pinaedzésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!