Milyen feherje porokat ajanlatos fogyasztani noknek?
"Fehérje portól" nem fog alakulni a tested.
Az edzéstől, és a helyes táplálkozástól fog. Erről a kettőről ha lehet ne a cosmo-ból informálódj, vagy nőklapjából, hanem olvasd el a sárga kapszula c. e-bookot (rövid, nem kell félni).
Testépítőknek készült, de a szabályok ugyanazok legyen nő, vagy ffi. Test formálása: edzés + étrend
Ne szedj ilyen csúnyaságokat. Farkad nő aztán impotens leszel.
16 évesen meg mitől lennél nő:DDD?
Valószínűleg nem olyan bitang nagy a fehérjeigényed, hogy ne tudd étellel bevinni... Az miért nem jó?
Ha fehérjeporos sütireceptek várnak izgatottan arra, hogy elkészíts őket, akkor nem szóltam, sok mindent megértek ám. Csak az az érzésem, hogy egyesek kicsit túlértékelik a fehérjeporokat és részben arra akarnak alapozni, ha kell, ha nem... Ha így kényelmes valakinek, s azért mellette megfelelően eszik, akkor fogyassza, persze, nincs semmi bajom a megfelelő fehérjeporral.
Azt sajna nem tudom, hogy mi van a nőkkel és a fehérjeporral, még sosem hallottam, hogy gond lenne ez a kombó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!