Mar fel eve tornazok es most vettem eszre hogy a jobb mellem nagyobb mint a masik miert lehet ez?
Az ember nem feltétlen szimmetrikus. Általában mindenkinek nagyobb valamivel az egyik melle, mint a másik.
Ugyan ez van a kéznél, tenyérnél, lábméretnél, fül méret, forma, stb - nem teljesen egyeznek
Teljesen normális
Az emberek valamennyire asszimmetrikusak, de azért az is megtörténhet, hogy valaki az edzéskor felemásan terheli az izmait, de erről nem sokat tudok, csak azt, hogy nyilván lehet ilyen is.
Sőt, van, akinek hiányzik az egyik nagy mellizma. Egyszer olvastam egy ilyenről, addig nem tűnt fel neki a dolog, amíg nem kezdett katonai kiképzésen résztvenni, az életben nem zavarta (de hogy szemre hogy nem vette észre, azt nem tudom). Bámulatos a test, más részek (izmok, szervek) sokszor át tudják venni a kiesett másik feladatait.
Ezt csak érdekességképp írtam, nem gondolom, hogy erről lenne szó ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!