Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Láttátok TWB brian youtube-os...

Láttátok TWB brian youtube-os próbálkozását?

Figyelt kérdés

Véleményetek? Szeretjük, nem szeretjük, eltűnik a süllyesztőben, valami lehet belőle, telibeszrt búvárruha a gyerek?

https://www.youtube.com/watch?v=So55qr95fCE&feature=youtu.be

#Trainwithbrain
2015. okt. 25. 13:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hát ha nektek ennyi kell, akkor őt isteníteni fogjátok:

https://www.youtube.com/watch?v=gqAn10pydbY

2015. okt. 25. 21:14
 12/13 - palilaci - ***** válasza:

Ki pontozott le?

Ki, hol írta, hogy ez a max. naturba amit ő hozott?

Az 50es ismétlések meg pont, hogy builderes agymenés.

Ugye a sárga oldal szórakoztat, van TV stb. Jah csak pénzért és bűzlik a marketingtől. Mindenkire ráakarják erőszakolni a szkájtek szarjait, igaz ebből élnek.

Brian pont most indított a YT-n csatornát, gondolom saját kis "TV-je" lesz. Ez speciel engem jobban érdekel mint Bunny és a többi hazai sztár.

Nem vagyok builder ellenes, mert rengeteget köszönhetek annak az oldalnak, sokat segített. Nem utolsó sorban az is jó szempont, hogy néhány írásuk elgondolkodtató vagy épp ellenkezőleg, megnevettet.

TWB és a sárgaság jól megférnek egymás mellett. Mindkettő mást képvisel, mégis van közös céljuk:

A sport szeretete, népszerűsítése.

Akinek meg nem fekszik a Brian vonal, az fikázni se fikázza mert a negatív reklám is reklám. Így jutott el hozzám is. És kb. az életemet változtatta meg.

2015. okt. 26. 08:59
 13/13 A kérdező kommentje:

Nah valahogy én is így vagyok vele.

Igazából annak mindenképp örülök hogy van ellenpólusa a buildernek, legyen az bármilyen. Ez a sportág teli van broscience-el, és nem árt egy másik nézőpont se. Ugyanakkor mint mindent gondolkozás közben, és nem egységként kell elfogadni, és olvasni.

Én mai napig nem értem, hogy a guggolás vs lábtolás cikket hogy adhatta ki a kezei közül, örömmel látom hogy már nem osztja meg heti 3x, mintha megfejtette volna az évszázad kérdését. Igaz hogy az alaptézisnél bukott meg az írása, miszerint a guggolást és lábtolót a combfeszítő edzése, és izolálása miatt csináljuk. Ez ügyben írtam korábban neki, sztem nem egyedül.

Mindamellett hogy ez is hiba volt, KORRIGÁLT (úgyértem nem reklámozza tovább). És ez nekem szimpatikus. Legalábbis szimpatikusabb mint bunny féle "elmész te a k***rva ***nyádba kisk***csg há kivagyte??? semmitnemtucc én vagyok a bunny és akkora raly vagyok hogy ész érveket se kell használjak" vonal.

Mind1 ott is van szakértelem, hogy mennyi erről vitát nem nyitok. Szerintem a lefgontosabb üzenet az egész által a merj gondolkodni, és saját véleményt alkotni. Ehhez hozzá tartozik hogy te jársz utána dolgoknak sok forrásból, és az az általi megszűrt, megrágott információt kezeled hitelesnek. Ez attól még nem feltétlen hibátlan, és "jó" (helyes), de a sajátod. Ha pedig nyitott vagy, és meghallgatsz másokat is, még szerezhetsz információkat, fejlesztheted, stb stb.

Huh hosszú lett. Na csá.

2015. okt. 26. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!