Pl én kerékpározáshoz használom. Most 70 kilós vagyok és nálam másfél-kettő kilót hozott rövid távon (kb.két éve), ami le is ment majdnem mind utána, akkor még 67-68 kg voltam. közben lement a combom kerülete, szálkásodott a lábam, viszont a súlyom felment 70 kilóra. Vagyis lement a zsír és feljött izom, ami összességében két kilóval több, mint ami zsírt le tudtam adni.
Nem a rövid távú többlet tömeg az ami számít valamit. hanem a hosszú távú.
Ami a kreatin víz megkötésétől fel jön víz, az le is megy. Nem az jelenti a maradandó tömeget, hanem az izom, amiért meg kell dolgozni, viszont a kreatinnal könnyebb mint anélkül. Kisebb erőfeszítésbe kerül ugyanaz a többlet munka, amit el kell végezni az izom építéshez. Na meg szedem a Kreatin mellé HMB-t is. A HMB intenzív izom munkával együtt jelentősen égeti a zsírt és erő többletet hoz. A HMB-hatása a bevétel után másfél óra után van a maximumon. Olvastam és utána megfigyeltem, tényleg jókora pluszt ad. Vagyis jóval könnyebben, minden erőlködés nélkül tudom elvégezni ugyanazt a terhelést, amit nélküle csak erőlködve menne.
A kretinhoz hozzá lehet szokni két hónap alatt, viszont a HMB-t lehet szedni megszakítások nélkül is, de csak a terhelések előtt és közben érdemes szedni. Az edzések alatt elosztva szedhető, a terhelés idejét figyelembe véve ki lehet nagyjából számolni az ajánlott napi adag időbeni elosztás arányát.
Mivel én több órát kerékpározom, az első két tablettát beveszem az eleje környékén, azt figyelembe véve, hogy legalább egy óra múlva érek az emelkedősebb részekhez. Utána óránként egyet, de az utolsó kettőt a vége előtt másfél két órával beveszem, akkor már fáradtabb vagyok és, hogy még időben hatni tudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!