Otthoni tömegnövelő - jó ötlet-e, jók az arányok?
Szeretnék magamnak rendelni a következőkből:
Creatine Monohydrate ( MyProtein )
Impact Whey Protein ( MyProtein )
Dextrose ( MyProtein )
Ezeket szeretném venni Egy gyártótól persze.
Először is : Azt szeretném,hogy erre a kérdésre CSAKIS olyanok írjanak,akik hozzáértőek, és ha lehet azok akik azt szeretnék mondani,hogy " Nem érdemes/Kajából vidd be" ,azok kérem mellőzzék most a kommentelést.
A kajáról is gondoskodom nyilván,de edzés utáni shake-et szeretnék készíteni.
Arányok:
Fehérje: 2 adag ( ~50g - amiből ~40g maga a fehérje )
Dextróz: 2 adag ( ~50g )
Kreatin: 1 adag ( ~5g )
Újra elismétlem. Ha lehet azok most kérem mellőzzék a válaszolást,akik azt szeretnék,hogy ne vegyem meg a táplálékKIEGÉSZÍTŐket.
Ha esetleg van más ötleted,más gyártótól, lehetőleg hasonló árban,azt is meghallgatom.
U.I. : Tudom,hogy dextrózt lehet olcsóban is szerezni MO-n ,de én nem ott élek.
Köszönöm,hogy végigolvastad és elnézésed kérem,hogy ilyen hosszú lett.
fehérjéből és szénhidtátból is bőven elég 0.5gramm* testtömeged az edzés utáni shake-be, kreatinról meg:
2.5 adag ch mehet bele
és szárazon shakeld össze a 3 féle anyagot
Teljesen jó.
Én a nehezen hízóknak sem ajánlom a sok cukrot, még edzés után sem.
A gáz az,hogy reggel edzem , suli előtt ,és ezért kellene nekem a gyorsch .
Köszönöm kedves utolsó,hogy legalább te felfigyeltél rá :)) . Akkor most picit összezavartatok..Most akkor tegyek ennyi cukrot,vagy tegyek többet vagy tegyek kevesebbet :)) ? Kicsit egységesebben légyszíves.
És elnézést azért hogy ennyit kérdezősködöm,csak addig készen vettem a tömegnövelőt.
köszönöm kedves herold,hogy alkalmaztad ezt a nagyon szép és figyelemreméltó matematikai képletet .
Nos,mivel ezek szerint te annyira "reál-beállítottságú" vagy,nem is várhatom el tőled,hogy pontosan értelmezd mindazt ,amit fentebb leírtam.
Újra leírom, és most kérek MINDEN olyan embert aki úgyszintén reálbeállítottságúnak érzi magát és nem képes értelmezni a fentebb leírtakat :
Kérlek szépen ne válaszoljon csak az,aki EGYETÉRT azzal,hogy shake-t fogyaszthatok edzés után, táplálékkiegészítésként. Minden olyan kedves ember mellőzze a kommentelést,aki szerint inkább most kajával kellene megoldanom,mivel ezt már leírtam,ha jól emlékszem, immár negyedjére :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!