Ez a módszer mennyire ideális testépítés szempontjából?
Alapgyakorlatokkal végezve.
2 sorozat 6-8 körüli ismétlés.
2 sorozat 20-25 körüli ismétlés.
Így biztosan megedzem az összes izomrostot.
Mert te olyan sokat én 8 alá nem mennék
Csak azért mert a zsolti fiu azt irta a power builderbe
Ha 8 ismétlés alá mész, akkor az izmaid egyszerűen leeresztenek, mert kimegy belőlük az összes klingon, vagy glikogén, vagy mi az, és az nem jó, mert akkor nem lesz az izmaidban víz, és akkor nem lesznek nagy izmaid.
Ja, és a deadlift helyes kivitelezése az előre hajolgatás, ahogy a profi testépítők csinálják. Bár' tudnám mi az a deadlift...
Mondjuk abból megnéznék 25 ismétlést, lol.
8 alá akkor nem érdemes menni, ha úgy hiszed, hogy naturálként neked is a kokszos profik módszerei hozzák a legjobb eredményt. A 70-es évek óta terjedt el ez a magas ismétléses divat. Akkoriban MINDENKI kokszolt, ami sokkal érzékenyebbé teszi az izmaidat mindenféle terhelésre. Bekokszolva az a lényeg, hogy minél jobban szétbombázd az adott izmot, mert úgy éred el az optimális eredményt. Koksz nélkül ez viszont csak jó genetikával működik, átlag embereknek max 1-2 évig. Naturálban attól jön a hosszútávú fejlődés, ha az izmaid teljesítőképességét próbálod fejleszteni, amihez elengedhetetlen az erőedzés, 6 ismétlés alatt.
Semmi értelme kizárólag 8 ismétlés fölött edzeni, csak azért mert Bunnyfiú azt írta a sopbilderen.
Sowilo, én szoktam alacsony ismétlésszámmal is edzeni, de az már sérülésveszélyesebb és a kérdező kezdőnek látszik így inkább nem javasoltam neki.:)
Általában a kezdőknek azt jelenti az alacsony ism.szám, hogy felrak egy óriási súlyt aztán rángat bele párat.
A kérdezőtől pedig bocsánat, ha nem kezdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!