Miért vannak ezek a gondolatok? És titeket mi az ami motivál?
Figyelt kérdés
Egyedül edzek nagyrészt, néha barátnőmmel. Volt már hogy elkezdtem az edzést, majd abba hagytam. Ilyenkor mindig gyötör a gondolat, hogy nekem edzenem kell, mert el szeretnék érni egy célt, és nem ilyen könnyen fel adni. Viszont nem terembe járok, hanem otthon edzek vannak megfelelő eszközök amivel edzek. Ha diéta alatt olyat eszek, egyből bűntudatom van. Nincs aki motiváljon kivéve, a barátnőmet aki verseny szerűen fut. Minden közös futásnál, motivál hogy bizony én jobb szeretnék lenni. És ez nagyon jó. De edzésbe nincs aki, motiváljon néha láttok egy kigyúrt embert, és az motivál hogy én is ilyet szeretnék lenni. Első kérdésem az lenne, hogy miért vannak ezek? Másrészt titeket, mi motivál főleg azok válaszát várom akik egyedül edzenek és otthon.2015. okt. 21. 11:33
1/4 anonim válasza:
Akkor ne súlyos edzést végezz hanem fuss, mint a barátnőd. Az is egy komoly erőnléti edzés, sőt komolyabb állóképességet is ad, mint a konditermi edzés, nyilván a látszat rovására.
Én egyedül edzek és egy koli konditermében az esetek 95 %-ban egyedül szóval, mi az ami motivál?
-egészséges életmód
-kinézet, ami egyre csak jobb lesz
-zenét hallgatok, bár ez nem motivál, csak feldobja az edzést
-az átlagon felüli erőnlét még ha ez nem is látszik a fizikumomon
-több magabiztosságot ad, bár ez a kinézet és az erőnlét egyvelege
-és még egyszer a kinézet, mert az nagyon tud motiválni. Izmos, vicces férj és apuka leszek... 22/f. :D
Ha már valamit csak motivációval tudsz véghez vinni azt nem kéne erőltetni. :D
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem szabad otthon edzeni, amíg nem az életed része az edzés... Az első 2-5 évben jó az ha lejársz terembe, eleve ott lehet haverokat szerezni hozzá, nomeg ha már lemész, akkor le is eszel nincs kifogás...
3/4 anonim válasza:
"" le is edzel... Utálom ezt a telefont.
4/4 anonim válasza:
Ez nálad egy kívülről jövő igény - tehát nem a sajátod - lehet, magyarul megfelelési kényszer. Ha ezen alapszik a dolog, örökké yoyózni fogsz edzés és nemedzés között. Ami belülről jön az = céltól eltántoríthatatlan, egyfajta küldetés. Benne van/lehet az is, hogy a barátnődre akarsz hajazni, ha pasi vagy és párkapcsolatról van szó, akkor ez így nem jó, nem tud rád felnézni és a szoknyája szélét fogod ezzel, okosabb lenne tényleges saját cél, ami te vagy, abban benne van a lehetősége, hogy becsül érte, felnéz miatta rád. Ez így viszont loholás utána, az ő életét éled kvázi. A saját cél egyéb is lehet, sporton kívüli is. Ettől függetlenül nem hülyeség a sport; felpezsdíti a gondolkodást, az alapkedv is jobb tőle. Nos, ennyit olvastam ki az írásodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!