Milyen hatása lehet az edzésnek az arcszőrzet növekedésre?
2 hete edzek újra, de azt figyeltem meg, hogy nem nő olyan tempóban, mint azelőtt.
Egyik haverom pont az ellenkezőjét figyelte meg, neki sokkal jobban nő, ha edz.
Kaja rendben van, szóval ez nem lehet indok, ha egyáltalán lehetne.
Nyáron, mikor még nem edzettem, volt párszor, hogy ittam rendesen(Ez nyár óta nem fordult elő, lemondtam a szeszről.) és azt figyeltem meg, hogy másnapra annyit nőtt az arcszőrzetem, mint amúgy normális esetben 3 nap alatt. Ezt nem fogom tesztelni többet, mivel próbálok egészségesen élni azóta. 19 múltam egyébként, ha ez valamit is számít. Tehát?
Ez egy megfigyelés volt, nem gondolkozom rajta, unatkozni meg végkép nem unatkozom egyetem mellett, gondolhatod.
De te minden bizonnyal igen, ha gyk-n ütöd el az idődet tartalmatlan válaszok írogatásával.
Koncentrálj jobban az egyetemre és borotválkozz rendszeresen vagy növessz szakállat. :D
Viccet félre téve, én még ilyesmit nem figyeltem meg, átlagosan három naponta szoktam borotválkozni, azután már nagyon megnőne a borostám. De ivászat után nem szokott érdekelni, vizsgaidőszakban meg pont lesz@rom :D. Najó, nem teljesen, mert munkahelyen csak meg kell jelenni valahogy. Edzéstől sem tapasztaltam hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!