Egykezes súlyzóval mi számít kezdő szint felettinek?
Figyelt kérdés
Én 8-cal kezdtem az egykezes álló bicepszet, persze karonként, most 19-19kg-mal megy a 4 sorozat, karonként 10 ismétlés, sokan csak ámulnak, hogy ez milyen sok, de én még mindig kevésnek érzem. Szeretem, ha minél többet bírok és nagyon szeretem ezt a gyakorlatot. Láttam már nálam izmosabb srácot kevesebbel csinálni, de lehet, hogy ő a kisebb súlyokat preferálja. Szóval mekkora az a súly, ami nem kezdőnek számít ebben a gyakorlatban, véleményetek szerint?2015. okt. 17. 18:54
1/10 anonim válasza:
Kezdő szint az kb. 10 kiló. 19-20 kiló bőven jó. Nekem is nagyokat néztek amikor kis 35-ös karral lazán szériáztam a 15 kilóssal.
2/10 A kérdező kommentje:
38-as karom van zsírosan, szóval nem nagy nekem sem.. :)
2015. okt. 17. 19:17
3/10 anonim válasza:
Hát van aki kisebb tömeggel is nagyobb erőt bír kifejteni. Úgy látszik ezek közé tartozunk. 38-as karhoz grat, nekem is kéne pár centi. Majd fellövöm magam 15 kilóra megint és elindulok onnan felfelé húszig, hátha feljön 2-3 centi. Mellé meg zabálok majd sokat. xD
4/10 A kérdező kommentje:
Volt már nagyobb a karom, most kezdtem újra az edzést, ez még mindig semmi, mintha egy hétköznapi skinnyfat embert látnék a tükörben.. :(
2015. okt. 17. 19:41
5/10 Valter6672 válasza:
Izoláltan kell edzeni a bicepszet, semmi értelme 20 kiló alatt rángatózni mint egy fogyatékos. Én is bírnék 20 kilóval nyomni, de az évek alatt rájöttem, hogy teljesen felesleges akkora súlyt használni, mert még a vádlim is dolgozik. 12 kiló a plafon, az is kalapácsba, és mindig vetkőzve bicepszezek 5kg-ig. A bicepsz edzésénél hidd el nem a súly számít.(az egész testépítés nem arról szól)
6/10 anonim válasza:
itt nem a súly a lényeg hanem a mozdulat
akkor jó ha nem csak úgy csinálod mint egy állat, hanem lassan felhúzod csak karból, nem dőlsz bele, kitartod 1-2 mp-ig, utána lassan leengeded.
Én szűken szoktam húzódzkodni abban is dolgozik a bicepsz, utána bicepszhúzás és kalapács de mindenkinek más az ideális
7/10 anonim válasza:
Lol 12 kilóval lazán nyomok 3x10-et kalapácsba és meg se kottyan. Máskor meg írjátok, hogy csak 6 ismétléssel fejlődsz naturálban, aki nem az fujj kokszos. Kell a nagy súly, ha nem nő az izom. Növelni kell ha nem nősz, ennyi a tény. Hiába próbálod ki az összes fárasztási trükköt, ha nem növeled a súlyt, nem nősz egy centit se.
8/10 A kérdező kommentje:
Olvastam én már mindent, az az igazság.. :D
2015. okt. 17. 20:30
9/10 Valter6672 válasza:
Csináld úgy ahogy akarod, de én nevetve szoktam nézni, amikor mások fele akkora bicepsszel 2x akkora súlyt dobálnak(!) maguk előtt, mint én... :D
10/10 anonim válasza:
igen a fejlődéshez kell a nagy súly, de akkor amikor a kisebbet kinőtte már az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!