Tömegnövelő érdekelne, de ha lehet nem túl drága? ( Többit lent)
Tisztában vagyok,hogy saját tömegnövelőt készíteni a legjobb, kiszámítva a fehérje,illetve a szénhidrát arányt,de ettől függetlenül érdekelne ,ha szerintetek van,valami jó tömegnövelő. Gondolok itt arra,hogy lehetőleg kevesebb cukor legyen benne ,mint a legolcsóbb márkájúban :)).
Jelenleg Pro Nutrition-os PRO MASS-ot használtam, 13g fehérje és 77g ch amiből 44 cukor..sajnos ez így magyarul mondva SZAR. És tisztában vagyok vele. Egy ideig jó volt,de sajnos abba kellett hagyjam bizonyos egészségügyi problémák miatt. A Jumbo-n gondolkodtam,de hazánkban nem igazán forgalmazzák,és egy picit drágának is találom..Nem azért,mert nem éri meg..talán megéri,de viszont félek abbahagyom fél év után és akkor rengeteget kiadtam.
Valami tanács ezügyben esetleg ? :)
Sajátot nem szeretnék készíteni,nem szeretném annyira komolyan csinálni eleinte,tehát nem a versenyszint a lényeg.Először forma kell + magamra egy pár kiló.. '83 cm/63 kg :/
Leszólhattok nyugodtan,hogy tudatlan vagyok,de úgy gondolom,hogy olyanok válasza jobb akik értenek hozzá,mint a különféle online tápkieg. boltok.
SAJNÁLOM. HOSSZÚ LETT. Mindenesetre,köszi ,ha elolvastad :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!