A testépítés kiút lenne?
Unom már,hogy csak a visszautásíst kapom a nőktől,ez elveszi a kedvemet mindentől.
Nem tudom leszarni,ösztönösen is nőt akar az ember...
Személyiségre sem foghatjuk,külsőm nem tetszik nekik
Nem születtem szépnek,de adok magamra,ápolt vagyok,sportolok.
Nekem nem kell bombanő,de hiába,nem kellek senkinek.
És tudom,hogy a külsőm kevés nekik,mert ezt el is mondják.
Fogyaték vagy akkor szimplán. Erre nincs más magyarázat.
Btw ezt nem abból szűrtem le, hogy mindenki elküld, hanem abból hogy amit írtam te annyit sikerült leszűrnöd hogy CSÚNYA LÁNYOKNÁL PRÓBÁLKOZZ. Gratulálok, megnyerted a világ legostobább embere címet. Valószínűleg ezért hajt el mindenki. Menj el k**vázni
hát, haver, a hozzászólásaid alapján egy megkeseredett idióta vagy. nem láttalak, csak abból a pár sorból, amit írtál.
szerinted van a világon olyan nő, aki ilyen pasas mellett akar futni? nincs. én sem vagyok egy leányálom, jót estem van, az igaz, de nem azért, hogy csajozzak. edzek, mert szeretek edzeni (nem testépítés), mert jó a csapat, jó csinálni, stb. az, meg h bejön a nőknek, üsse kavics.
de ha nem lennék sportos, akkor is ugyanúgy ragadnának rám a nők. mert tudok velük beszélgetni, megnevettetem őket, élvezik a társaságomat. A tiédet meg nem. ezért nem jössz be nekik. ha kigyúrod magad, attól még muja maradsz. csak erősíted a komplexusos gyúrósok sztereotípiáit...
Ez alapján ne ítélkezz,amiket itt írok.
Szeretik az emberek a társaságomat,főleg a humorom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!