A Kettlebell windmill/szélmalom gyakorlatát, hogy kell helyesen végezni?
Néztem róla videókat,próbáltam leírást keresni,de nem találtam kielégítőt. Biztos béna vagyok.
Pontosan mennyire kell oldalra dőlni a gyakorlat közben?
Mert csinálják előre felé is,de még kezdő vagyok.
Mindig szemből mutatják a videókon.
Heti hányszor érdemes végezni? Mennyit kell csinálni belőle és mikor lehet emelni a súlyt?
Az az igazság,hogy nincs pénzem eljárni. A bérlet plusz a útiköltség túl sok :-(
Nem akarok nekiállni ész nélkül lengetni és rángatni,
de egy két egszerűbb gyakorlatot szeretnék megtanulni.
Biztos, hogy sérüléseim lesznek tőle?
Semmim sem fáj tőle.
Kezdőként miért nem kell csinálni?
Na,találtam videót,de hol oldalra hol félig előre csinálják,egyszer kicsit kell elfordítnai a lábfejed máskor meg nagyon.
Érdemes lenne egy SFG instruktor segítségével elsajátítani, főleg ha kezdő vagy, ez egy haladó gyakorlat....
Nem vagy már 4-5 éves, hogy megtekintés után leutánozz tökéletesen egy gyakorlatot.
De viszonylag hajlékony vagyok.
A neten az oktatók végzettsége,képesítése is megtalálható?
Persze tudjuk. Hajlékony, zseni, meg hercegnő vagy.
Én meg tudom, hogy 100ból 100 ember rosszul csinálja az alapgyakorlatokat kettlebellel, aki magától tanulta. Azért nem fáj semmid, mert kicsi a belled, és ezért lassabban jönnek elő a problémák.
Ami már abból is látszódik, mert windmillt akarsz csinálni.ammi nem egy alapcsakorlat. Miért? mert hallottál róla hogy van? Azért, mert létezik egy gyakorlat, nem jelenti azt, hogy csinálnod is kell, vagy érdemes. Kezdőként nem érdemes. mert veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!