Szerintetek nagyképűség a Facebookra gyúrós képeket felrakni?
ez kb olyan kérdés, mint mikor valaki félmeztelnül kirakja magát pecázás közben, vagy foci közben csinálnak róla egy képet, jó időben és felrakja valahova.
ő is edzés közben van.
akkor az nagyjépűség?
én nem tudom megítélni.
ha valaki szereti magát mutogatni ismeretleneknek is, csinálja.
aztán ne csodálkozzon, hogy a napiszarhoz hasonló értékteremtő oldalon köszön vissz a fotója, és szebbnél szebb kommentek buzdítják a további munkára.
#1, te hol olvastad a kérdésben, hogy kizárólag szétkoxolt emberekről beszélünk? Persze, én is tudom, hogy nagy részben ilyenek feszengenek a facebookon, de azért nem kivétel nélkül
ezzel gyakorlatilag meg is válaszoltam :) ha tényleg szép, kidolgozott az izomzat, vagyis van mire büszkének lenni, (és nincs tele okossággal), akkor szerintem nem gáz. Igaz, kevés ilyet látok, de azért van! És ha találok, akkor kifejezetten jó nézegetni, mert motivál.
Hé emberek nézetek neki kocka hasa van fb n.
Látod senkit se érdekel
Miért aki BMW-ben feszít csak az lehet nagyképű?
A gyúrós képes is ugyan olyanok mint a luxos kocsiban történő pózolás.
Inkább beképzeltek akik ilyen képeket kiraknak magukról. Én még soha nem láttam olyat hogy egy tök szerény gyerek aki jól is néz ki kipakolja magát félmeztelenül. Ebből ki lehet indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!