Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek nagyképűség a...

Szerintetek nagyképűség a Facebookra gyúrós képeket felrakni?

Figyelt kérdés
Akik póló nélkül feszítenek.Ti elitélitek ezt?

2015. okt. 11. 15:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Nem nagyképűség, csak szánalmas főleg hogy tudjuk milyen áron(impotencia, vese-, májkárosodás, hormonzavar)
2015. okt. 11. 15:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolkodom ilyesmiken. Ha versenyző miért ne?
2015. okt. 11. 15:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

ez kb olyan kérdés, mint mikor valaki félmeztelnül kirakja magát pecázás közben, vagy foci közben csinálnak róla egy képet, jó időben és felrakja valahova.

ő is edzés közben van.

akkor az nagyjépűség?

én nem tudom megítélni.

ha valaki szereti magát mutogatni ismeretleneknek is, csinálja.

aztán ne csodálkozzon, hogy a napiszarhoz hasonló értékteremtő oldalon köszön vissz a fotója, és szebbnél szebb kommentek buzdítják a további munkára.

2015. okt. 11. 15:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

#1, te hol olvastad a kérdésben, hogy kizárólag szétkoxolt emberekről beszélünk? Persze, én is tudom, hogy nagy részben ilyenek feszengenek a facebookon, de azért nem kivétel nélkül

ezzel gyakorlatilag meg is válaszoltam :) ha tényleg szép, kidolgozott az izomzat, vagyis van mire büszkének lenni, (és nincs tele okossággal), akkor szerintem nem gáz. Igaz, kevés ilyet látok, de azért van! És ha találok, akkor kifejezetten jó nézegetni, mert motivál.

5/14 anonim ***** válasza:
96%
Ennyi erővel nagyképűség azt is kiírni, hogy ki hány kilométert futott vagy biciklizett. A testépítés pedig nem feltétlenül jár együtt az előző válaszban felsorolt negatívumokkal.
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hé emberek nézetek neki kocka hasa van fb n.

Látod senkit se érdekel

2015. okt. 11. 15:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a célod elsősorban a csajozás és a célpontok főleg 20 körüli csajok,akkor teljesen alap a félmeztelen fotó.
2015. okt. 11. 15:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Fordítsd meg a dolgot. Mi lenne a véleményed, ha a barátodról látnál ilyet. Na neki is ez lesz a véleménye.
2015. okt. 11. 16:14
 9/14 anonim ***** válasza:
71%

Miért aki BMW-ben feszít csak az lehet nagyképű?

A gyúrós képes is ugyan olyanok mint a luxos kocsiban történő pózolás.

Inkább beképzeltek akik ilyen képeket kiraknak magukról. Én még soha nem láttam olyat hogy egy tök szerény gyerek aki jól is néz ki kipakolja magát félmeztelenül. Ebből ki lehet indulni.

2015. okt. 11. 16:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
az se mindegy, milyen facebook felhasználóról beszélünk, akinek van 4000 ismerőse és nyilvánosba rakja ki a fotókat, hogy legalább a like-k miatt legyen egy kis sikerélménye, vagy csak 40-50 valódi ismerőse van, és csak ismerősökkel osztja meg a sikereit... ne adj isten egy edzős csoportban...
2015. okt. 11. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!