Valami, ami segít kicsit a növésben?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám,hogy már 2éve edzek,amivel nincs is gond,magamhoz meg a testalkatomhoz képest erős is vagyok,viszont egyszerűen nem tudok nőni...
185centi magas vagyok,és csak 60-65kg körül mozgok.
Zabálok mindent ami létezik,edzés után protein turmix is megy mindig,viszont egyszerűen ennél vastagabb valahogy nem leszek.Tipikus hard-gainer...
A kérdésem pedig az lenne,hogy van-e valami olyan edzés utáni dolog,ami picit rásegít a dologra?Nyilván nem szétverni akarom szteroidokkal a szervezetem,hormonszintjeim,meg nem is akarok 110kg-os szerkény lenni(illetve igen,de sose leszek),csak valami kis + lenne jó.Ami nem(annyira)káros,és később abba lehet hagyni.
19/F vagyok,most kellene megalapozni a dolgokat a későbbiekre.
Köszi!
2015. okt. 5. 20:22
1/1 HarciCsiga válasza:
KAJA nem no a sulyod egyel tobbet(zsirokra fokuszalj abból konyebb kaloriat bevinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!