Mi a "női ideál" naturálon?
(bocsi, hogy testépítés kategória, nem tartom magam testépítőnek, csak edzek és gondoltam így látja a legtöbb okos a témában :) )
kicsit több mint egy éve edzek, (és persze igyekszem minél jobban kajálni, állandóan számolgatok, szerintem egész jó az étrend) és most azon kezdtem gondolkozni, hogy mi az a cél amit reális kitűzni a jövőre? Persze, nyilván nem ezért járok kondizni, világ életemben sportoltam, és tervezem is ezt folytatni, csak kíváncsi lennék, hogy mi reális. A 'genetikám' véleményem szerint átlag, vagy kicsit még rosszabb is, a családunkban mindenki könnyen zsírosodik, ha egy kicsit nem figyelek, már hízok is :/
21N 165 cm
Nekem például az ilyen nők tetszenek, bár ez nem testépítő. Bár kinek mi felel meg. Van aki erre fujjol és a vékonyabb lányok tetszenek neki. Először is magadnak kell megfelelni. Ha mindenkinek megakarsz felelni az egyenes út a kudarchoz.
Itt vannak képek natural versenyzőkről: [link]
Ebből is látszik, hogy ennél nagyobbra naturálban nem lehet menni nőknek, vagy nagyon jó genetika kell hozzá és sok-sok év edzés.
Kb. ilyesmiket szeretnék elérni én is.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!