Van esetleg tippetek csuklófájásra?
Viszonylag régóta edzem, nyár elején kezdődött az egész csukófájdalom, júliusba nem edzettem munka miatt. Jó is lett csuklóm. De mostanában (augusztus vége óta) megint fáj visszavettem a súlyból is kicsit jobb lett, rámentem a nagy súlyra rosszabb. Pl edzeni tudok de ha megemelek egy pohár vizet érzem a fájdalmat szóval csak bizonyos szögben fáj.
Ízületvédőm van szoktam csinálni kúrákat. Vitamin van, tejsavó van, lenmagolaj folyamatosan megy kikerülök szinte minden allergén anyagot ami gyulladást okozhat a szervezetben (tartósítószer, tejtermékek stb. van csuklószorítóm is + Nicoflex-et használok.
Az az igazság hogy nem akarom jobban visszavenni a súlyt. Tudtok valami krémet amit esetleg a doki feltudna írni vagy akármi-bármi amivel javíthatok a csuklómon. Kinek mi jött be.?
Azért van egy kis ellentmondás itt,mert azt írod hanyagolod a tejtermékeket erre iszol tejsavót,amiben ott van a laktóz és az ízületi gyulladások első számú kiváltója a tej kalcium,amit nem tud hasznosítani az emberi test.Jó esetben ez távozik a fogyasztás után nem sokkal,rosszabb esetben lerakódik és ízületi gyulladást okoz.
A másik,hogy az ízületvédőt nem kúrában kell alkalmazni,hanem legalább egy évig folyamatosan használni,hogy ne csak a tüneteket javítsa,hanem segítsen az esetleges újjáépítésben és a teljes gyógyulásban.És nem csuklószorító kell,hanem egy csukló merevítő amiben alszol és megakadályozza alvás közben a nem kívánatos túlfeszülést mozgást.
3. köszi a válaszod legyen úgy ahogy mondod, ezt is megpróbálom.
Iso Whey Zero-t szoktam venni ez teljesen laktózmentes. Ezt nem tudhattad, ezért csak ide írom.
4. neked is köszi.
Túl van erőltetve. Mondhat bárki bármit, akkor is csak a pihentetés használ. A fásli is azt szolgálja, hogy levegye egy picit a terhelést az izületről.
Az izom hamarabb hozzászokik a terheléshez mint az izületek vagy a lăgyrészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!