Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezen mi 7ezer forint, gyerekek?

Ezen mi 7ezer forint, gyerekek?

Figyelt kérdés

[link]

Nem semmi.

A méh telepen 7000 forintér egy zsák ilyet összeszedsz,vagy ha van otthon hegesztőd,5 perc alatt összehegesztesz egyet.

Nagyon nagy drágaság van ezen az oldalon.A tápkiegejet is aranyàrban adják.

2015. okt. 1. 07:52
1 2 3
 21/29 kovpet ***** válasza:

Tudod, hogy mi 7 ezer ezen? Az ÁRA :)

Amúgy méh telepen tudtommal már nem legális, ha eladnak vasat, csak a vétel. Legalábbis nekem azt mondta ismerős, aki venni akart valamit. Elhajtották valami jogszabályváltozás miatt.

2015. okt. 1. 13:10
 22/29 anonim ***** válasza:
persze összehegesztek pillanatok alatt egy ilyet, de előbb kell vennem egy hegesztőt sokkal drágábban...
2015. okt. 1. 15:19
 23/29 A kérdező kommentje:

Írtam:"Ha van otthon hegesztőd."

Nem látsz?

2015. okt. 1. 15:57
 24/29 A kérdező kommentje:
És a háborodásról:Ha oda vinnék elég egy kiló fehérjét,és mondanám,hogy 40ezer forint az ára,szerintem te is valahogy úgy reagálnál,hogy"dugd fel magadnak.".
2015. okt. 1. 16:07
 25/29 anonim ***** válasza:

de amúgy meg ez nem a shop builder hibája, most rákerestem, és mindenhol ekörül van az ára... szóval, ha téged felháborít ez az ár, akkor ne vegyél ilyet, ez ilyen rohadt egyszerű...

[link]

[link]

2015. okt. 1. 21:19
 26/29 A kérdező kommentje:
2000 forinttal olcsóbb az első.
2015. okt. 1. 21:27
 27/29 anonim ***** válasza:
És ilyen szépen le is krómozod magadnak, meg be is érdesíted a fogantyút? Meg ilyen esztétikus is lesz? Persze nem az a lényeg, hogy szép legyen, de pl. ha valaki termet üzemeltet, ott nem hátrány, ha kinéz valahogy, és egy ember bérlete többe kerül, mint ez a kacat. Emellett meg kell venni hozzá egy nem olcsó gépparkot, azt karbantartani, kifizetni a melósokat, a járulékokat, adókat, stb. Ezt nem Józsi bá hegeszti a garázsban. Így működik a világ, ha tetszik, ha nem. Aki teheti, az magának megoldja. Én pl. otthon házilag készített gépeken edzek, de mióta rendes terembe járok, nem szívesen edzek ott, mert a teremben lévő gépekben ott a "know-how", azaz sokkal ergonomikusabbak, átgondoltabbak, jobban beállíthatók, stb. Sokkal jobb egy profi gépen, padon edzeni.
2015. okt. 1. 21:53
 28/29 anonim ***** válasza:
persze, 2000ft-vel olcsóbb, ha nem vesszük, hogy ausztráliában van, és még ide kell hozni :D gondolkodj is néha...
2015. okt. 1. 22:14
 29/29 anonim ***** válasza:
LOL a terembe meg ott hányódik egy ilyen... Nem is sokan használják. Inkább a széles rúddal megy a hátazás.
2015. okt. 1. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!