Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezen mi 7ezer forint, gyerekek?

Ezen mi 7ezer forint, gyerekek?

Figyelt kérdés

[link]

Nem semmi.

A méh telepen 7000 forintér egy zsák ilyet összeszedsz,vagy ha van otthon hegesztőd,5 perc alatt összehegesztesz egyet.

Nagyon nagy drágaság van ezen az oldalon.A tápkiegejet is aranyàrban adják.

2015. okt. 1. 07:52
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
9%

"A kérdező kommentje:

Felháborító.Ennyi". ....hát ha nem tetszik,akkor ne nézd!!Ennek az egész kérdésnek mi értelme van amúgy,azon kívül,hogy semmi......ja hogy te a kommentekben tudsz itt vergődni meg okoskodni...

2015. okt. 1. 10:14
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

Kőgazdag mindenki, aki az oldalra jár, vagy a szülők pénzelik, hogy ennyire tudja osztani az észt, meg hogy ő nem figyeli sose mi mennyibe kerül? Ezek szoktak panaszkodni, hogy milyen szar Magyarországon élni...

Kérdező: teljesen jogos a felvetés, valószínű az eladó cégnek 100%-os haszon van rajta. Ha ezt így kiszámolod, máris kijön az eredeti ára (kb 2500 Ft). Erre még rányomnak egy kis hasznot, és az lesz az az ár, amit egy kicsit sokallnál egy ilyen semmiért, de nem borulsz ki rajta annyira, mint így.

Én is felháborítónak tartok bizonyos dolgokat, hogy embereknek van a pofájukon bőr ennyit elkérni érte, de nem tudsz vele mit csinálni. Ha valamit veszek, előtte utánajárok hol a legolcsóbb, és hogy olcsóbban nem-e tudnám beszerezni nagykerből, vagy valahonnan. Rajtam nem fognak az ilyenek meggazdagodni.

Egyébként meg teljesen hülyeség, amit írtak előttem, hogy veszel egy rossz TV-t és megjavítod, mert semmi köze az olyan nagymértékű dolognak egy ilyenhez. Ehhez hasonló anyagokat minden utcasarkon találok, otthon meg összehegesztem, és elfogja látni azt a feladatot, amit ez is 0 Ft-ért. Tény, hogy nem lesz edzett, meg nem ezüstös a külseje, meg nincs rajta fúú de komoly markolat, de ugyanazt fogja tudni, mint ez.

2015. okt. 1. 11:03
 13/29 anonim ***** válasza:
54%

És most azért vagy hős, mert csóró vagy? :)

Nyugodtan kalapáld össze a mindenféle szemetet és spórolj, én nem szégyellem hogy meg tudom venni a márkás dolgokat. Pont azért tanultam annyit, hogy ne kelljen nyomorognom és minden apró szarságon fennakadnom.

Te nem teheted meg, pech. Nem kereshet mindenki jól, ilyen a kapitalizmus, verseny van.

Tudom, "misery loves company", de attól még nem lesz minden jobb módú szemétláda. A stílust is csak azért kapod, mert így indítottál, ez jár.

Ha a DIY a mániád, csináld, nincs vele semmi gond.

De ne én legyek a szemét, mert készen veszem a dolgokat és szeretem ha jól is néz ki, biztonságos is, és garancia is van rá. Ezt az eszkábált dolgok nem nyújtják.

2015. okt. 1. 11:16
 14/29 anonim ***** válasza:

"ő nem figyeli sose mi mennyibe kerül?"

Szerintem neked nem megy az erto olvasas.

Termeszetesen figyelem mennyibe kerul, de nem kezdek el haborogni valamin, hogy draga, es miert ilyen draga. Annyi amennyi, ha soknak tartom nem veszem meg.

2015. okt. 1. 11:42
 15/29 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges ezen kiakadni ha nem tetszik nem kell megvenni te döntesz. Pár éve hegesztettem egy ilyet magamnak anyag költség talán 50 forint és 6 kis pötty hegesztővel. De a vicc hogy nem is használom mert csináltam egy másikat 1 éve :D Hegymászó kötél 2db műanyag cső 2 bilincs és kampó ezek mind voltak itthon 10 perc alatt összeállítottam anyag költség talán 100 ft.? Ezzel szeretek a legjobban edzeni mert flexibilis és valami félelmetesen egyszerű :)

Szóval ha nem tetszik a rendszer csinálj magadnak egyet vagy hegesztess valakivel :)

2015. okt. 1. 11:56
 16/29 anonim ***** válasza:
87%

kit érdekel, hogy mi 7ezer forint rajta? Ügyvéd vagyok, az óradíjam 15ezer forint, vagyis egy ilyen szarért fél órát kel dolgoznom.

szerinted nekem megéri hogy a roncstelepre autókázzak, hegesztőgépet kölcsönözzek, és elkezdjek hegesztgetni szabadidőmben, egy olyan cuccért, amit fél óra ügyvédi munka árán megvehetek?

ha szükségem lenne rá, én megvenném simán.

2015. okt. 1. 11:59
 17/29 anonim ***** válasza:
96%

Eleve nem úgy működik, hogy Pista összehegeszti 100 forintból és 7000ért adja neked. A világ másik oldalán készül 3 cégen átmegy meg utazik 1000 kilométert, vannak adók, ki kell fizetni a buildernek az alkalmazottakat, bérleti díjakat stb.

Egy teremtulajdonos meg nem fog megvenni egy barkácsolt gedvát, attól még hogy olcsó. Napi 100 ember használja, ez strapabíróra van tervezve, jók a szögei, jól néz ki stb

2015. okt. 1. 12:11
 18/29 anonim ***** válasza:
Nincsenek sérülésveszélyes élei, nehogy valaki megsérüljön.
2015. okt. 1. 12:12
 19/29 anonim ***** válasza:
84%
Haver ez az életed végéig kitart meg utána kb 200 évig.
2015. okt. 1. 12:47
 20/29 anonim válasza:
64%

Azért birom,mikor egy ilyen kérdésnél mindenki önjelölt anyagszakértővé/hegesztővé/lakatossá stb válikés elkezdik megmagyarázni(és halálosan komlyan gondolva)hogy egy ilyet ő is összetud lökni a méhtelepen..vasból...100forintért...csak akkor az ilyen nem tudom miért itt veri a nyálát...akkor menjel azt csinaljad....kíváncsian megnézném a végeredményt!!

A másik meg,hogy nehogy elkezdjük már ezt hasonlítgatni,egy otthon valami kötélből(!??!?!?) összetákolt szarral......neked otthon éppen lehet megteszi,csak szerintem pár ember igen megfialna kínjában,ha bemenne egy konditerembe azt ilyen összetákolt szarokkal kéne edzeni.......

Amúgy szerintem te kedves kérdező meg a 12-es ,alapítsatok egy klubbot,mert ahogy elnézem mind a ketten ugyanolyan skót,fillérbas zó nagyokosok vagytok,aki a kocsival is képes keresztül menni a városon,mert azon a kúton 2forinttal olcsóbb a benzin......igaz,hogy addig annyi benzint fogyasztott el,hogy ha tele tankolja az autót is minuszos lesz az egész buli......de ott ajkor is olcsóbb volt.....

2015. okt. 1. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!