Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon fáj az izmom, erre van...

Nagyon fáj az izmom, erre van valami hatásos segítség?

Figyelt kérdés

Tegnap 3kg-s súlyzóval csináltam 10 szériát, egy széria 100 db szabályos bicepsz gyakorlat egy kezes súlyzókkal. Mielőtt a súlyba és ismétlésszámba belekötne valaki, orvosi javaslatra végzek nagyon kicsi súllyal nagyon nagy ismétlést. Az orvosomhoz ha időpontot kérnék, közel 5-6 hónap múlva jutnék be hozzá, ezért kérdezlek titeket, hátha van valami tapasztalat, ami jó izomfájdalomra.

A kicsi súly ellenére egész éjszaka nagyon fájt a bicepszem, és reggelre szinte elviselhetetlenné vált. Nem tudom mit kezdjek ezzel, az izomlazító krém, fájdalom csillapító nem ér semmit :( valakinek valami ötlet?

2015. szept. 30. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Izomlázad van? Ha erről van szó, - gyanítom- akkor vagy ráedzel, vagy vársz 2-3 napot amíg elmúlik. Mindenesetre fehérjét ennék mindenképpen, meg vitaminokat.
2015. szept. 30. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Nyújtsál. Kicsit mozgasd át magad. De ne erőltesd meg.

Ha nem csinálsz semmit, akkor rosszabb lesz.

Ha van rá lehetőséged, akkor ússzál.

2015. szept. 30. 09:40
 3/7 A kérdező kommentje:

kösönöm a válaszokat

az a furcsa benne, hogy folyamatosan picit merev a bicepszem és nem is akkor fáj igazán amikor meg van feszítve hanem amikor elernyed

2015. szept. 30. 09:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért egyből nem kellett volna igy nekirohanni a falnak.

Fokozatosság elvéről hallottál már?

Mindegy, mostmár pihentesd ki, majd elmúlik magától.

2015. szept. 30. 10:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Kicsit mozgasd át és akkor enyhül ez a kellemetlen merev érzés. Ha semmit se csinálsz, akkor még jobban be fog állni.
2015. szept. 30. 10:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy félreérthető volt amit írtam, én rendszeresen végzek ilyen edzést (hetente 3x), többnyire nincs vele gondom, de most valami miatt fájdalommal jár. Nem értem mitől lehet. Ha izomláz, akkor az előjöhet így is?
2015. szept. 30. 10:45
 7/7 anonim ***** válasza:
igen.
2015. szept. 30. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!