Mivel különbözik egy men's physique versenyző edzése, mint egy testépítőé?
Figyelt kérdés
Gondolom nemsok mindenbe tér el az edzésük. Inkább a kaja a különbség?
Valaki kifejtené egy men's physique versenyző edzéstervét és étkezését?
2015. szept. 27. 19:59
1/19 Krisz85 válasza:
mármint Men's buz*que.......?! úgy érted? ????
Birka Krisztiánt kérdezd a celeb világból, ő tudja a megoldást!
a tesépítők olyan szinten lenézik ezt a kategóriát /hála az égnek/, hogy azt el se hiszed, bekokszolt vagy kezdő, tömegnövelni és lábazni nem akaró csicskamatyik kategóriáját még sportnak se nevezzük, nemhogy testépítésnek, ne ők legyenek a példaképek, akkor már inkább a sima naturál testépítők, vagy az erőemelők, de ne ők!
2/19 A kérdező kommentje:
Nem arra voltam kiváncsi, hogy te is hogy szapulod őket. Nem példaképek nekem, egyszerűen csak kiváncsi vagyok hogy náluk mi a napi rutin(kaja, edzés)
2015. szept. 27. 20:58
3/19 anonim válasza:
Még nemenként sem tér el az edzés, sőt még sportonként sem. Ugyan olyan izmaink vannak, legfeljebb a bikini fiúk szrabbul edzenek mint egy átlag testépítő.
4/19 A kérdező kommentje:
Szarabbul edzenek..én valami konkrét dologra gondoltam
2015. szept. 27. 21:15
5/19 anonim válasza:
Ugyan azok a gyakorlatok vannak, mire tudsz gondolni? A mellet a vállal vagy a tricepszel edzik-e vagy mi? :D
6/19 A kérdező kommentje:
Náluk is ugyanugy van tömegelés stb.?
2015. szept. 27. 21:30
7/19 anonim válasza:
Erre azért nem lehet válaszolni, mert eleve a testépítők sem mind egyformán edzenek.
8/19 A kérdező kommentje:
Akkor vegyünk egy példát: Balogh Robinnak hogy nézki egy verseny felkészülés, és egy off szezon?
2015. szept. 27. 22:01
10/19 anonim válasza:
Kevesebb a kox jóval,növekedési hormon sincs és inzulin sem valószínű.Edzésben ami más,hogy nagyobb hangsúlyt kap a vállak edzése,mint egyébként.Osztott edzésben ez annyit jelent,hogy heti kétszer is edzenek vállra,főleg versenyfelkészülésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!