Szélesebb testet szeretnék, hogyan?
Figyelt kérdés
17/f vagyok, 187 cm, kicsit végkony.
Szélességben is szeretnék nőni, nem csak felfele :) , de ezzel egy időben izmos testet is szeretnék formálni? Ötletek?
Tapasztalt emberek válaszait várom, a többi hülyeséget kérem mellőzzétek!
2015. szept. 19. 20:01
1/3 anonim válasza:
Húzódzkodj széles fogással a egyenes rúdon a tarkód érintésével. Aztán lehúzás gépen széles fogással tarkód, vagy nyakad mögé, vagy a melled érintésével. Ezenkívül evezés döntött törzzsel. Ezzel a gyakorlattal is széles izmos testet építhetsz fel magadnak. Ezenkívül szükséges a váll izmait, a delta - és trapézizmokat is egyenlő mértékben fejlesztened. Például: nyomás nyak mögött. kétkezes-súlyzóval. Oldalemelés egykezes súlyzóval. Oldalemelés előrehajolva. A mellizom, a karok, a lábizmok fejlesztésre is szükség van. Csak ezeknek a gyakorlatoknak a segítségével tudod izmossá építeni a tested minden részét.
2/3 anonim válasza:
Sárga kapszula el olvasása. Tömeg növelő étrend kell neked, pontosan nem tudjuk neked miből, mennyi kell ezt neked kell ki tapasztalnod. 2g/tskg fehérje mennyen az az ha 60kg vagyok akkor 120g fehérje kell. Szénhidrát(CH)-ból pedig kezdj 3g-nél ha így nem megy mehet 4-5g /tskg. Van a netten rengeteg tömeg növelő étrend és példa is nézz egyet , utána készítsd el a saját étrendedet. Edzés tervek is vannak, sokat találsz a netten. Először 2-3 hónapig tejes test edzés utána , mehet ICF5x5. Utóbbi edzés terv nem tudom milyen, de sok jót olvastam róla.
3/3 anonim válasza:
#2 miért vagy ennyire oda, hogy minden tarkó mögé menjen? Akiket ismerek versenyzőket és több évig csinálták 80%-uknak tönkrebaszta a rotátorköpenyét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!