:DD
*mg
A koffein tágítja az érfalakat, ez rövidtávon nagyon jó dolog, mivel csökkenti a vérnyomást, könnyíti a vér útját így több oxigén jut a szervekhez izmokhoz, így aztán több erőd lesz...
Hosszútávon a szíved hozzászokik, hogy azonos vérnyomás tartásához erősebben kell verni, az erek pedig marhára megszokják és már nem tágulnak annyira a koffeintől így aztán frankó magad vérnyomásod lesz... Az pedig gondolom tiszta, hogy ez miért nem jó...
Előző. Ez tényleg ilyen súlyos?
Hol lehet ennek utánaolvasni?
Ok.
Doki ismerősöm nekem is van pár. Majd megkérdezem.
A nagy súlyos edzéstől pedig elferdül a gerinced, de legalábbis ELKERÜLHETETLENÜL lesérülsz (örökre), a maszturbációtól megvakulsz, a fehérjepor meg kinyír a g€cibe a 2. kanál után, plusz még a veséidet is tönkreteszi.
Hagyjuk már a magyar orvosokat. Ők ( = 99%-uk) a félhülye kategória. Egy vérképet nem tudnak értelmezni.
Persze, a koffein nem egészséges. Ezt mindenki tudja. Hogy neked mekkora az egyéni toleranciád, azt viszont senki nem tudja, csak jó esetben te. Ha én beveszek 400mg koffeint - akár csökkentett kalóriák mellett - kb. meg se érzem. Nem túlzok, nem azért írom, mert milyen menő, hanem mert így van. Egyetlen "edzés előtti" és "zsírégető hülyeség" se volt rám semmilyen ÉREZHETŐ hatással, aminek koffein az alapja. 600 mg-nál kezdek érezni valamit, de addig még csak egyszer mentem el egy fogadás keretei között... nem részletezem. :D
Más meg 50mg-tól majd' meghal és nem bír magával.
Bár érezhetően ekkora mennyiségű koffein semmilyen hatással nincsen rám, ahhoz azért elég, hogy hosszútávon fäszán túleddzem magam tőle, főleg ha használok más stimulánst is (és antioxidánsokkal + extra alvással sem tudom kompenzálni). Tehát semmilyen pluszt nem kapok tőle, rövidtávon mínuszt sem, hosszútávon (3 hét+, napi szinten) meg csak árt. Nekem nem éri meg.
Az átlag emberből kiindulva, neked lehet adna valamennyi teljesítményi növekedést (és azon kívül semmit), de a negatív oldala bőven nagyobb lenne. Alapvetően igaz ez minden legálisan kapható stimulánsra. Egyszerűen nem éri meg feladni értük a regenerációd ütemét/mértékét, főleg ha éppen szálkásítasz. Sokkal többre mész, ha regenerálódsz rendesen, zsír vesztés szempontjából is (konkrétan beállhat a fogyás ezektől a szäroktól).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!