Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Férfiak! Ti is utáltok gyúrni...

Férfiak! Ti is utáltok gyúrni meg sportolni?

Figyelt kérdés
én nagyon, sajnos ezért nézek ki ennyire carul, de mi csináljak ha nincs akarateröm? söt élni sincs kedvem, azt is utálok. 23f

2015. szept. 13. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem, en kifejezetten szeretek.

Ha nem szereted, ne csinald, miert kene mindenkinek gyurni meg sportolni?

2015. szept. 13. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy hogy nem lehet imádni az érzést, amikor mész a terembe, bömböl a kocsiban a motiváló zene, aztán bemész szétszeded a termet, majd meghalsz, aztán hazafele csapatod megint a zenét.
2015. szept. 13. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Én imádok edzeni. Semmivel nem kell foglalkoznod, a mindennap gondjai nem mennek veled be a terembe. Csak te vagy meg a súlyok, füles be, zene maxon, kijön belőled az állat. Zseniális érzés ahogy az ereid dagadnak, az izom bedurran, kőkemény, te pedig csak nyomod tovább.
2015. szept. 13. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem próbálkozz patkányméreggel, ha nem jön be a kötél is megfelel ha nincs kedved élni
2015. szept. 13. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha egyszer tényleg nekiállsz, csinálod egy darabig és elérsz valamit onnantól szeretni fogod. De legalább fél évig csinálni kéne úgy kezdésnek és nem azt várni hogy pár hét alatt izmos leszel.

Nekem amúgy volt, hogy nem volt annyira életkedvem régebben. Megnéztem a harcosok klubját. Hirtelen minden értelmet nyert. És ez nem vicc.

2015. szept. 13. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is öld meg magad ha utálsz élni.
2015. szept. 13. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van olyan időszak, hogy nincs kedvem lemenni/mozogni/élni. Ettől függetlenül lemegyek és mozgok, közben és utána jobban érzem magam.

Előbb szülőkkel beszélj, aztán ha az kevés akkor orvossal. Ha depressziós, vagy a fsztudja mi vagy, azon mi itt nem tudunk segíteni és ebben nem volt rosszindulat.

2015. szept. 13. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Én imádok! Én versenyszerűen küzdősportoltam, aztán nagyon sokat kihagytam, ami kihatással is volt az egész életemre. Most megint el kezdtem sportolni, lényegesebben többet változott a közérzetem, a kedélyem, stb. Tényleg a legjobb arra, hogy a hétköznapi sz.rokat legalább arra a 2 órára el tudod hagyni. Amikor tehetem, sportolok, igaz, most ezen a héten annyira pl. nem tudtam, egészségügyi okokból, de remélem, hamar regenerálódok, és megint tudok menni edzésekre. Hétköznaponként egyébként rég szeretett sportomnak hódolok, hétvégente szoktam fartlek futó edzéseket, súlyzós edzéseket tartani magamnak + úszom. Ha ez nem lenne, én a diliházban kötnék ki, vagy annyira mániás depressziós lennék, mint te, esetleg már lítiumos tabikat kéne szednem.
2015. szept. 13. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!