Nekem nem lett volna pofám azok után meghívni Kai Green-t. Szerintetek?
Szóval volt az a cikk a shop builder-en,hogy Kai még nem lesz soha Mr.O.
(Elég durván beszéltek Kai-ról.)
Ma már szerkesztve lett az a cikk.Átfogalmazták.De akkor is.Nekem nem lett volna pofám hozzá.Főleg, hogy egy hírességről van szó...
Azért azt nem mondanám, hogy a szakmai részéhez nem értenek.De nem tudom, hogy erre gondolsz e...
Tényleg nem sok mindent értenek.
Pl.: Odaírnak 2 étrended
1, 6x eszik valaki csirke rizst + fehérje
2.-nál meg 6x eszik 3 kaját (csirke rizs, krumpli hal stb) + nem csak fehérje hanem ch, vitamin pack meg tököm tudja
A másodikhoz hozzá írják hogy húú ez aztán profi meg minden az elsőhoz meg hogy változtass rajta...
Ha ők annyira értenének hozzá akkor nyilván nem így néznének ki. + ők a legdrágábbak ilyen téren.
Fehérjét meg mást jóval olcsóbban is be lehet szerezni.
Annyit csinálnak hogy átfordítanak magyarra pár flexes cikket, meg írnak sajátokat amikben van egy csomó testépítő közhely. Persze arra jók hogy sok embert jobb irányba tereljenek. De a szakértelem nem itt kezdődik, eleve internetes cikkekbe nem fér bele semmi, esetleg pár alapelv, vagy kiragadás mint a testépítő újságokban.
Aki valamit akar tudni, az könyveket olvas. Akik a weboldalt csinálják azokat nem ismerem, de a boltosok jó arcok. Szoktam velük pofázni meg edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!