Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A pofám leszakadt ma szinte...

A pofám leszakadt ma szinte mikor láttam?

Figyelt kérdés

Üdv

Ma edzek a terembe, jön egy 16-17 év körüli gyerek, hogy mikor végzek a vádligépen, hány szériám van még hátra, mondta, még van 3 és csinálhatjuk felváltva is.

Mikor beállt az álló vádli géphez és megláttam a vádliját nem hittem a szememnek, az én vádlim 41 körül van és kicsinek tűnt az övéhez képest, nem volt kövér a gyerek olyan betömegelt forma volt, de izmos a korához képest szerintem.

A jobb vádlijából 1 bazi nagy ér is kiállt, szóval sok zsír nem volt a vádliján.

Ez genetika ? Hogy a fenébe tudnak ilyen nagy vádlit építeni ilyen gyorsan ? Én 2-3 éve edzem és 41 csak.

2014. nov. 6. 19:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A vádli nagy részt genetika.
2014. nov. 6. 19:29
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó vadlihoz születni kell.
2014. nov. 6. 19:31
 3/18 anonim ***** válasza:
egyes néger törzseknek nincs vádlijuk
2014. nov. 6. 19:35
 4/18 A kérdező kommentje:
Lénárd Lajosnak 42 vádlija van és ennek a gyereknek is volt akkora, vagy nagyon picit nagyobb. Durva :) Ez a vádli dolog.
2014. nov. 6. 19:36
 5/18 A kérdező kommentje:
Valami 60 kg-al vádlizott :))
2014. nov. 6. 19:39
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nőből vagyok, 41/42-es a vádlim, életemben egyszer próbáltam megedzeni, akkor sem sikerült, mert nem éreztem semmit. Cserébe már nem bírtam magamra pakolni több súlyt a pipiskedéshez. Genetikai adottság, nehéz rajta változtatni mindkét irányban.

Én fogyni sem tudok róla, pedig arányosabb lennék, és megvehetném végre életem első magasszárú csizmáját, amitől nem kapok rögtön izominfarktust!

2014. nov. 6. 19:42
 7/18 anonim ***** válasza:
51%
A 41/42-es női vádli az idealom.
2014. nov. 6. 19:44
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem láttam még nőnél 42 vádlit :) Max a kövérebb nőknél előfordul 45 is.

Számít, hogy mennyi zsír van rajta, az én vádlimról szálkásításkor lement 0.5 cm kb. (kerület), van akinek több.

2014. nov. 6. 19:44
 9/18 anonim ***** válasza:
Persze most átlag emberekről beszélek, nem kokszos fitness babákról :)
2014. nov. 6. 19:45
 10/18 anonim ***** válasza:

Jól tippelsz, van rajtam még zsír, de sajnos az elsősorban a hülye combomon és csípőmön van, a vádlimról centik már nem fognak lemenni :-(

[link]

2014. nov. 6. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!