Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14f kondizok reszleteseben lent ?

14f kondizok reszleteseben lent ?

Figyelt kérdés

14 eves fiú vagyok

Kondizok kéményen

Es Megmondom őszintén 2szeresere nott a bicepszem izmosodtam es hat edzés közbe érzem hogy összehúzódik a péniszem szoval az normalis?es hat nem akkarom hogy az edzés miatt kisebb legyen

2015. szept. 12. 09:50
 1/2 KillBéla ***** válasza:
Én két éve edzek. Sajnos az első év közepe tájékán teljesen eltűnt :(
2015. szept. 12. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy "kondizol keményen?" Alapismeretekkel tisztában vagy? Hogyan működik a tested, hogyan kell a gyakorlatokat szabályosan végrehajtani, regenerálódás?

- Mióta kondizol? Végeztél kezdő osztatlan átmozgató edzést? Ez a kezdőknek való, hogy felkészítsék az ízületeket, inakat a súlyzós terhelésre és megtanuld izolálva edzeni az izmot azaz érzed, hogy a gyakorlat közben az az izom dolgozik. (PL. oldalemelés váll.)

- Milyen gyakorlatnál érzed az összehúzódást? Ha például guggolás akkor lehet, hogy túl nagy a terhelés és a farizmok mellett a 'PC' - KEGEL izmok is érzik a terhelést, de ezt egy felsőtestes gyakorlatnál is érezheted, kérj a kondiban személyi edzőtől segítséget a gyakorlat helyes kivételezésére.

2015. szept. 12. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!