A nők miatt kezdtem el gyúrni. Gáz?
Remélve, hogy hátha szóba állnak velem.:D
De még az odébb van.
Kövér nem vagyok, inkább olyan közepes, mezomorph.
A pua irodalmat neked találták ki.Ebből a kevésből amit írtál amit megérezhetnek a nők első benyomásra és ami miatt koptatnak-
1.Megérzik a megfelelési kényszered a frusztráltságot a tapasztalatlanságot és az ebből származó határozatlanságot.Ezek mindegyike egyenként is élből kizáró okok a nők szemében,együtt meg főleg.
2.Amikor odamész elég gyorsan elveszíted a párbeszéd irányítását,bukod a csaj shit-jeit.Ha ez van már lép is lefelé.
A kérdésre válaszolva nem gáz,hogy miattuk kezdtél el edzeni,mert ez mutatja,hogy valamilyen módon szabadulni akarsz ebből a lehetetlen pi/na nélküli életedből,fejlődni akarsz és tenni a cél érdekében.Persze a külső ebben kevésbé játszik szerepet,tehát a dolognak ez a része mondhatni nem befolyásol semmit.Külsőben ami egyértelmű kizáró ok az a törpeség-alacsonyság,ez az egy amire nincs ellenszer,minden más orvosolható.Kezdésnek elmehetnél lakásos örömlányokhoz dugni rendszeresen,hogy ne legyen benned ekkora para a nőktől,aztán amikor már nem félsz a pi/nától,utána elkezdeni olvasgatni arról,hogy hogyan is kell túljárni az eszükön és hogyan kell leverni az állandó kifogásaikat.Mert lényegében a csajozás ennyi,megtanulod kezelni a kifogásokat.És amikor elfogy minden kifogása akkor nem tud mást csinálni,mint széttenni a lábát.
" ha mondjuk oda megyek hozzá a plázában kezdeményezni..."
Plazaban? Jo hogy elhajtanak :) A nok nem ismerkedni jarnak a plazaba...
175 centi eleg alacsony, nem javitja az eselyeid, de vannak alacsony csajok is.
hogy alacsony-e vagy nem, az nezopont kerdese. Mivel en 193 centi vagyok ezert en alacsonynak mondanam.
Egy 175 centis fickonak a gyuras sem megvaltas...
Ott van zyzz...
Zyzznek gyúrás nélkül is volt csaja.
Ja igen és akkor itt van ha már gyúrás csekkold az elejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!