A nők miatt kezdtem el gyúrni. Gáz?
Remélve, hogy hátha szóba állnak velem.:D
De még az odébb van.
Kövér nem vagyok, inkább olyan közepes, mezomorph.
Ja, ha nem nézel ki jól, lehet neked akármilyen személyiséged.
Annyira gáz külsőm nincs, csak ugye a hatalmas igények...
Még a csúnya lányok is elhajtanak.:D
Rajtam alig látszik a gyúrás, és még belem is van rendesen, mégis lett nőm, miután nekiálltam gyúrni. Őt nem érdekli a külsőm, nem érdekli a pénzem.
Az én korosztályomban (30 körül) nem azt látom, hogy minden nőnek a pénz meg a külső kéne. A probléma az, hogy a nagy részük foglalt, így ilyen korban leginkább ezért nehéz valakit találni.
Az önbizalom tényleg sokat számít, a nők kiszúrják, ha töketlen vagy, és akkor tényleg elhajtanak. Ezért jó a sport, mert segít növelni az önbizalmat.
"Ja, ha nem nézel ki jól, lehet neked akármilyen személyiséged. "
Ez hulyeseg, onbecsapas. A szemelyiseg nagysagrenddel tobbet szamit mint az hogy ki vagy-e gyurva vagy sem.
Nyomhatod ezerrel a gyurast, lehet neked a legallatabb tested a kornyeken, ha olyan a szemelyiseged akkor ugysem lesz sikered. Ezt meg nem hiszed el, de majd ra fogsz jonni.
szerintem ezeket a koroket mar lefutottuk parszor, meg az is lehet hogy pont veled.
Nem a valosagban elsz.
nezz mar korul a kornyezetedben. Csak az olyan ismeroseidnek van baratnoje/felesege aki kigyurt, sportos csavo?
A ferfiak 99,99%-a nem kigyurt, aztan megis van a tobbsegnen noje.
Akkor áruld már el nekem,miért küld el minden lány!?
Ápolt vagyok, személyiségemet nem ismerheti, ha mondjuk oda megyek hozzá a plázában kezdeményezni...A külsőség.Csak léteznek ám kevésbé szép nők is, de ők sem adnak alább.
Hát ezért kezdtem el edzeni.
Múltkor viszont elgondolkodtam, hogy mindezt csak a punci miatt...Szánalmasnak éreztem magam.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!