Edzés utánni gyorsan felszivódó szénhidrát?
5 hónapja kondizok itthon sujzós és saját testsújos edzés!
Amit szedek:
-Mega Daily One Plus
-G-BOMB 2.0
-edzés után hiper mass 5000-et szedtem, de borzasztóan pattanásosodtam tőle..azóta kipróbáltam több proteint adalék anyagok nélkül, de szinte mindegyiktől pattanásososok sajnos!-(tejtermékektől ez a probléma régóta fent áll nállam, így nagyrészt el is hagytam az étrendemből..kivétel estére 1 élőflórás joghurt)
-most ott tartok, hogy edzés előtt megfőzök 5 tojást, megpucolom, és közvetlenül edzés utánn meg eszem egy pohár magnézium pezsgőtabletta kiséretében! (ezzel fedezve kb 30g fehérjét, mégha nem is villámgyorsan szivódik fel)
A kérdésem az lenne, hogy ha a fehérje részét továbbra is így fedezem edzés utánn, a ch-t mivel fedezzem?
Ezeket nézegettem:
-Szőlőcukor (dextróz)
-Maltodextrin
-SuperCarb Fast
Ha valaki tudna tanácsot adni, hogy melyik lenne a legjobb választás, az edzés alatt elvesztett ch gyors visszapótolására, azt megköszönném.
És arra is kiváncsi lennék, hogy egyébb megoldások hiányában az 5db főtt tojás valóban fedezi e az edzés utánni a fehérjebevitel szükségletemet.
A tojást mire megemészted lemegy a nap. Esetleg gyorsíthatod azzal, hogy a sárgáját kidobod. De ki az a hülye, nem versenyszinten, aki kidobja. Én is supercarb fastot használok. Nekem bejött. Nincs baj a dextrózzal se, csak undorító az íze nagy mennyiségben.
Feltehetően nem bírod a tehénfehérjét. Ilyenkor választhatsz más fehérjekészítményeket. Például van marhafehérje, tojásfehérje is. Ezek hasonlóan gyorsan felszívódnak. Én mindenképp kipróbálnám valamelyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!