Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hasazásnál milyen ismétlésszám...

Prto3inVitez kérdése:

Hasazásnál milyen ismétlésszámokat használtok?

Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 20:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
Attól függ milyen gyakorlat. De 15-25 intervallum jött be. Aki többet tud az bénán csinálja. Aki meg kevesebbet az meg vagy nagyon ért hozzá, vagy kifejezetten edzetlen.
2015. szept. 9. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
Hasprésből 3x50, lábemelésből 3x25.
2015. szept. 9. 20:40
 3/16 A kérdező kommentje:
értem thx, builderen olvastam 12-15t most úgy csinálom nagyobb súllyal,oldalsó has menynire elhanyagolható?
2015. szept. 9. 20:42
 4/16 anonim ***** válasza:
30x4 hasprés 45 fokos hasprés 4x amennyi megy
2015. szept. 9. 20:57
 5/16 anonim ***** válasza:

Gyakorlatfüggő.

"Attól függ milyen gyakorlat. De 15-25 intervallum jött be. Aki többet tud az bénán csinálja. Aki meg kevesebbet az meg vagy nagyon ért hozzá, vagy kifejezetten edzetlen."

Ha a 15 alatti a "kifejezetten edzetlen", akkor a 15-25 közötti az "elég edzetlen". :-)

2015. szept. 9. 22:07
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha az izomtömegedet akarod növelni akkor az ismétlésre gyúrj.(Én lábemelésből 60-70 tudok csinálni egy setbe)

Lábemelésnél az oldalsó hasizmok is dolgoznak!Ha harcművész, táncos vagy akkor egy két gyakorlatra arra is érdemes edzeni.

(Izomépítésnél kémia folyamatok mennek végbe, ezért minél nagyobb ismétlés a legjobb, talán még hányni is fogsz amikor az utolsókat préseled ki magadból, ez a jó.)

Hasprést a saját tapasztalatomból nem ajánlók biomechanikai folyamatok miatt.Amikor én csináltam akkor deformált hasizmom volt, szerencsére ezt már orvosolni tudtam.

2015. szept. 9. 22:13
 7/16 Kisboltos ***** válasza:
6-ra nem hallgass, tiszta bullshit amit ír.
2015. szept. 9. 22:39
 8/16 anonim ***** válasza:
#7 kifejtenéd?:D
2015. szept. 9. 22:47
 9/16 anonim ***** válasza:
pl amit a deformált hasizomról írtál semmi köze a hasprésnek hozzá csak genetikailag úgy tapadt az izom .. ennyi
2015. szept. 9. 22:55
 10/16 anonim ***** válasza:
Ezt a sok ökörséget(kinek nem inge..)... A hasizomnak is ugyanúgy nagyobb terhelésre van szüksége a fejlődéshez, mint bármelyik másik izomnak. Éppen ezért kell súllyal végzett gyakorlatokat is csinálni, mint pl. a harangozás(ez alap gyakorlat), valamint bármelyik hasgyakorlatot lehet nehezíteni súllyal(lábemelés lábsúllyal, hasprés súlytárcsával stb.), ahelyett, hogy végtelenségig növelnénk az ismétlésszámot. 20 ismétlés fölé gyakorlatilag értelmetlen menni.
2015. szept. 9. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!