Szobabiciklivel vagy stepperrel tudok lábizmot építeni?
Vékonyka lány vagyok, hízni nehezen tudok ezért elhatároztam, hogy a télen összeszedem magam és jövő nyárra sokkal jobb formában,izomban leszek.Kerek formás feneket szeretnék, szép combokat.Konditerembe nem tudok sajnos menni, ezért arra gondoltam,hogy veszek valamilyen gépet,meg súlyokat és itthon fogok edzeni.
A stepperrel vagy szobabiciklivel épülni,formásodni fog a lábamon? vagy ezek csak fogyásra jók?
És lenne még egy fura kérdésem,amit a mai napig nem értek. Ha felsőtestre is edzek,az a kis mellem is elfog tűnni,ami van? Nem szeretnék fogyni, mert így is alig 55 kg vagyok 174cmhez. És ugye látom a testépítő lányoknak alig van mellük.
Nagyon örülnék a segítőkész válaszoknak!18L
Kell ellenállás a jelentősebb izommunkához. Ezt sem a szobabicikli, sem a stepper nem biztosítja.
Nagy súlyos guggolás, deadlift, ezektől fog formásodni a lábad és a feneked (és ezeken kívül jelentősen semmi mástól, csak mondom).
Ha edzel felsőtestre, esetedben mellizomra, az pld. megemeli a melledet. Ha a hátadra edzel, akkor ugyanez a helyzet. Nagyobb mellű nőknél pl. megoldás lehetne a mell lógásra, ha nem lenne a 99%-uk olyan sötét bunkó (az átlag emberrel egyetemben), hogy semmit nem tud sem a testéről, sem a sportról. Plusz terhesség esetén sem fognak panaszkodni hátfájásra, ha van egy erős hátizomzatuk.
Hogy izmot fogsz-e felszedni vagy fogysz, azt csak a bevitt kajád dönti el.
Egyébként ezerszer érdemesebb edzőterembe menni, hacsak nem tudsz egy komplett edzőtermet berendezni otthonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!