Szálksitás után tartom a kalóriabevitelemet, szóval a súlyomat is tartom. Még is úgy látom, hétröl hétre zsirosodik a hasam. Mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
2015. aug. 31. 08:03
1/7 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy szálkásítás után tartod a kalória bevitelt?
2/7 A kérdező kommentje:
Tömegelés után lediétáztam 14 kilót.Éretelm szeruen ahogy diétáztam (ahogy csökkent a súlyom),úgy lejebb és lejebb vittem a kalória mennyiségemet.Diéta végén tartottam a meghatározott kalória mennyiségemet hogy ne változzona súlyom.Nos ez sikerul is,de a testképem még is változik.zsirosodást vettem magamon észre...
2015. aug. 31. 11:09
4/7 A kérdező kommentje:
abba nem hagytam,de lehet hogy kevesebb van most belöle.Ez lenne az oka?
2015. aug. 31. 18:40
5/7 anonim válasza:
Nyilván ha nem megy az aerob ugyanannyi a kaja akkor a zsír elkezd szépen visszajönni.
6/7 Szintiszoli123 válasza:
Nem nyilván. Ha izmot nem vesztesz, a zsír meg jön fel, akkor kell, hogy nőjön a tömeg.
7/7 A kérdező kommentje:
Pont ezért nemértem.Súlyom nemváltozozz.Reggel mérem magam tisztán kiüritve:)
2015. aug. 31. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!