Ki fog nagyobb eredményt elérni?
Köszönöm a válaszokat :) az utolsónak a példája kifejezetten
jó volt.
Hát szerintem ez egyáltalán nem ennyire lefutott...
előszöris, a naturál srác az első évben kb kb havi egy kilót tud fejlődni, viszonylag szárazon, mivel minden ott van, jó genetika, kaja edzés. Ez 12 kiló izom.
A kokszos srác mennyit fog fejlődni? a koksz hatása maximum +20%, de inkább kevesebb. Alulbecsülöm? nem hinném, egy 200 kilós deadlift koksszal 240 lenne. Nagyon sokat edzettem kokszos srácokkal, senki sem javult ennyit kúra alatt. És itt komolyan edző, táplálkozó emberekről beszélek.
Ha valaki szarul edz, eszik, a nitrogénegyensúly negatív marad, hiába a cucc, az csak vizet raktározik, ami a kúra végével le is megy. A színizom fejlődés messze nem lesz akkora, mint a tömegnövekedés. És erre rájön még a koksz azon hatása, hogy a használatuk után az alapértékek kisebb szintre állnak be. gyakorlatilag, ezzel el is intézik a naturál fejlődés lehetőségét.
eredmények? mit értünk ezalatt? testömeget? azt talán viszi a felvizesedett kokszosgyerek. Áltlános kinézetre, színizom fejlődésre a naturál gyerek lesz jobb. Általános egészségi állapotra is a naturál lesz jobb. Erőszintre is a naturál gyerekre tennék, mert az erő technikai komponense is megvan ott, az edző miatt.
" a naturál srác az első évben kb kb havi egy kilót tud fejlődni, viszonylag szárazon, mivel minden ott van, jó genetika, kaja edzés. Ez 12 kiló izom. "
LOL. Naturalkent te az eletben nem szedsz fel egy ev alatt 12 kilo netto izmot. Ilyen nincs, kizart.
A kox lehetosegeit meg egyszeruen alabecsulod.
Még nem olvastam a kommenteket, gondolom van pár nagyokos aki a naturált mondja, de közel se.
Még ha mindent jól is csinál a naturál, akkor se hozhat annyi izmot, mint egy koxos. TÉNY.
Pár hónapja tettem ki tanulmányt ahol pont ilyesmit vizsgáltak:
4 csoport
-edz, koxos
-edz, naturál
-nem edz, koxos
-nem edz, naturál
Aki koxolt, és nem edzett több színizmot szedett magára, mint aki edzett naturálba. Szóval erről ennyit.
Ennek ellenére viszont én azt mondom hogy kox soha. Még ha nem is ért valaki a testhez, és egészséghez, csak gondolj bele, ha valami ennyire "hatásos" akkor mennyire nyírhatja ki a szervezeted?
15:
szted nincs ugyanúgy jellemfejlődés közben? Még koxxal se 1 hónap kib...ni magad, ugyanúgy meg szoktak érte dolgozni, csak könnyebb. Kevésbé kell figyelni a kajára, gyorsabb a regeneráció, motivál a folyamatos látványos fejlődés, és több kedved van edzeni. Önbizalma ugyanúgy megnő, még ha kicsit túlzottan is esetleg.
Nyilván nem ugyanaz az út, és nem ugyanakkora a jellemfejlődés, de a nagy része sztem megvalósul. Elvégre mire tanít meg az edzés? Test-tudat kapcsolatra, küzdeni, ééééés... más nem jut eszembe. Nyilván a küzdelem / kitartás nem ugyanazt a szintet jelenti egy koxos és egy nem koxos között, de ennyi a különbség jellemben. Szerintem. Feel free to disagree.
Szívesen hallgatom más gondolatát is a (jellemfejlődés) témában
Koksznál az a gond amikor függő lesz valaki, amikor le kellene jönni az anyagról, de retteg, hogy izmot veszít és emiatt ingerült vagy agresszív lesz. Akik kipróbálják, azok általában bele vannak zsongva a kinézetükbe, görcsösen ragaszkodnak hozzá vagy csak debilek és beszednek minden szart, hogy "nagydarabok" legyenek.
Biztos fenomenális érzés amikor egyik edzésről a másikra felhánysz 5 kilót a fekvenyomóra vagy szénné bírod magad hajtani, erős vagy, mint az állat, mindent legyűrsz. Naturálban is van néha ilyen, hogy megugrasz, állatmódon, nagy súllyal tudsz edzeni, a tesztoszteron szinted az eget veri és szét akarod tépni a súlyzót és csak pakolod egyre feljebb a tárcsákat... Kicsit olyan lehet, mint szuperhősnek lenni. Gyerekként mindig csodáltam ezeket a szuperhősöket a sci-fi filmekben, hogy ez a Pókember, ez a Hulk milyen erős, micsoda szuper képességek. Ezért kezdtem el 12 évesen edzeni, mert ilyen bika akartam lenni. Aztán rájöttem, hogy hiába edzek nagyon keményen, van egy szint, ami után nincs már tovább. Ekkor jön a koksz. Azt gondoltam magamban, hogy ezekkel a cuccokkal még akár Pókembert is lenyomhatnám szkanderban vagy Eddie Brockkal törölném a seggem a szimbiótát meg megrágnám és kiköpném, csak hogy egy vicces példát mondjak. De rájöttem, hogy egészségügyi szempontból nem éri meg, nem tudom, hogy reagálna rá a szervezetem, stb. Sokáig elég ragyás is voltam kamaszként, meg lógó csöcsöket se akarok. Szeretem a májamat is, meg a többi belső szervemet. B*-ssza meg Pókember, nem éri meg kockáztatni!
15: Aki kokszol, annak nincs jelleme.
A mese vége: És 15 év után a sok koksztol Dana Laci aneurizmaja szétdurrant és meghalt. Petit meg elvette egy aranyasó csaj, aki egy fotelban ülő papucsot csinált belőle, Peti a koitalasert pitizo szexrabszolga lett, a no pedig tepsiseggu, haromgyerekes visító tehén, és mindketten elhajasodott cukorbetegek lettek, és ők is mentek a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!