Pumped Gabonak hanyas a keze?
Figyelt kérdés
Nem peldakep meg semmi.. Nem azert kerdezem. De hanyas lehet a keze??2015. aug. 27. 08:50
1/11 anonim válasza:
A keze? Tudod te hol van a kezed? A csuklódból indul és jó esetben szerencsésebbeknek 5ujj van rajta...
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor a bicepsze, vagyis a felső karja.. Hogy mondjam?
2015. aug. 27. 09:00
3/11 A kérdező kommentje:
Na most megvan hogy hanyas a karja.. Most az a kérdésem hogy ő koxolt vagy barmi ilyesmi?
2015. aug. 27. 09:12
4/11 anonim válasza:
Nem, én már csak tudom, én szúrtam be neki. :D
5/11 anonim válasza:
Persze hogy kokszol.
Ilyen komoly versenyszintű izomzatot ilyen szárassággal (ahogy mondta is 5-6%) nem lehet hozni.
Látszik rajta az elkötelezettség, az alázat a sport iránt. Egy példakép mindenki számára.
6/11 anonim válasza:
#5-ösnek:
Te nagyon retardált lehetsz. Láttál már 5%-os testzsírt? Az már olyan mintha meg lenne nyúzva és bőr sem lenne rajta! Simán van neki 10-es testzsírja. Azt, hogy mit hazudik a TV-ben az egy dolog, úgy van vele, a sok nemgondolkodó hülye elhiszi, és elájul tőle.
7/11 anonim válasza:
Az 5-ös olyan szinten ironizált, hogy csak na.
9/11 anonim válasza:
74%-os
Elég szomorú hogy nem érted az iróniat, de hogy még én vagyok a retardált mert nem tudod felfogni a komoly szöveg és az irónia közötti különbséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!