Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez árthat a gerincnek?

Ez árthat a gerincnek?

Figyelt kérdés
van egy kis hanyagtartásom és minimális gerincgörbületem amire pár éve egy gyógytornás lapot kaptam..hát nem csináltam sokáig a gyakorlatokat..inkább mostanában nekiálltam a fegyencedzéshez...és mindig lógok is ,hogy nyúljak (ez elv.jó a gerincnek)...szerintetek ez rosszabít vagy javít a dolgokon...így is erősítem a hátizmaimat,és szeretnék kidolgozott testet így nem akarom abbahagyni...lány vagyok,17 éves,165 cm

2015. aug. 26. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:

a fegyencből a híd gyakorlat az elsődleges neked.

abból kellene eljutnod szépen lassan legalább a 6. lépésig.

2015. aug. 26. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Rontani nem ront. Viszont nem ártana a gyógytorna. Kéne egy NORMÁLIS gyógytornász, aki.el is magyarázza a dolgokat, ha nem érted, mit miért kell csinálni, jó hogy ráunsz.
2015. aug. 26. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is azt ajánlotta az orvos anno, hogy lógjak meg húzódzkodjak.
2015. aug. 26. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
jaj de örülök,hogy ezt mondjátok...húzódszkodni is próbálok de egyelőre arra edzem magam..:D de nagyon örülök,hogy nem ronthat mert nem mondanék le erről:) köszönöm a válaszokat!:)
2015. aug. 26. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!