Vélemény a bio cuccokról?
Ha valaki "bio életmódot" folytat, az jobban teszi, ha nem a boltokban szerzi be a kaját, hanem közvetlenül a termelőktől.
Sokkal olcsóbb.
Én is így csinálom, még életemben nem vettem bio cuccot boltban.
Testépítés szempontjából mindegy, minőségi tápanyagok kellenek, hogy azok megfelelnek-e a bio előírásoknak vagy sem, lényegtelen.
Kimész a piacra és beszélgetsz a Mari nénivel/Józsi bácsival, hogy azon kívül amit árul mit tud még hozni neked és mennyiért.
Falun minden beszerezhető (majdnem) bio minőségben, a hústól a tojáson át a gyümölcsökön keresztül a zöldségekig és a zöldfűszerekig.
Az,hogy drágák:) Nyilván minden szempontból,így testépítés szempontjából is jobb a bio,mondjuk én már nem bízom igazán ezekben sem,mert állítólag sok a kamu.Minden bio terméket hirdető árusnál kell lennie egy OÉTI pecsétes listának,amin szerepel az adott termék,mint bio.Ha ezt nem tudja megmutatni,akkor lehet kamu is.Egyébként Mari néni tényleg jó megoldás lehet,ha a saját,háznál megtermelt cuccát árulja.
A barna cukor meg átverés csak mondom.Majdnem ugyanolyan sz..r,mint a fehér,annyi a különbség,hogy benne vannak még bizonyos ásványi anyagok tápanyagok amik a fehérben nem,de a glikémiás indexe nem jobb a fehérénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!