Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vélemény a bio cuccokról?

Vélemény a bio cuccokról?

Figyelt kérdés
Étkezésemben vannak hibák. De igyekszem minél jobbá és egészségesebbé tenni. Diétázóm néha kenyeret is eszem fehér kenyeret , fehér cukrot kávéba és olajban készítem a tojást is. Barátnőm viszont bio életmódot folytat aminek, dupla annyi az ára mint egy normál terméknek. Bio tejet, barna cukrot , teljes kiőrlésű kenyeret fogyaszt stb... Elég jellegzetes ízük van. Testépítésben mennyire mérvadó ilyen terméket fogyasztani? Gondolok itt bio tej, barna cukor, teljes kiőrlésű kenyér, kókuszzsír stb...

2015. aug. 25. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha valaki "bio életmódot" folytat, az jobban teszi, ha nem a boltokban szerzi be a kaját, hanem közvetlenül a termelőktől.

Sokkal olcsóbb.

Én is így csinálom, még életemben nem vettem bio cuccot boltban.

Testépítés szempontjából mindegy, minőségi tápanyagok kellenek, hogy azok megfelelnek-e a bio előírásoknak vagy sem, lényegtelen.

2015. aug. 25. 16:11
 2/6 A kérdező kommentje:
1. Elég érdekes szerinted dm-ben sem lehet bio cuccokat vásárolni? Minden termékre az van írva, hogy be van vizsgálva teljes mértékben bio. Lehet hogy akkor kamu én annyira, nem értek ezekhez. Termelőtől hogyan szerzed be? Netten vagy személyesen? Én amikor tanultam a kereskedelmit , azt mondták termelő csak a kis kereskedőnek ad el. Mert kis mennyiségben nem lehet, tőlük vásárolni csak nagyban.
2015. aug. 25. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy az nem bio?
2015. aug. 25. 16:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocs félre értelmeztem.:) Érdekelne , hogy netten vagy személyesen vásárolod. És mennyivel olcsóbban kapod.
2015. aug. 25. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Kimész a piacra és beszélgetsz a Mari nénivel/Józsi bácsival, hogy azon kívül amit árul mit tud még hozni neked és mennyiért.

Falun minden beszerezhető (majdnem) bio minőségben, a hústól a tojáson át a gyümölcsökön keresztül a zöldségekig és a zöldfűszerekig.

2015. aug. 25. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Az,hogy drágák:) Nyilván minden szempontból,így testépítés szempontjából is jobb a bio,mondjuk én már nem bízom igazán ezekben sem,mert állítólag sok a kamu.Minden bio terméket hirdető árusnál kell lennie egy OÉTI pecsétes listának,amin szerepel az adott termék,mint bio.Ha ezt nem tudja megmutatni,akkor lehet kamu is.Egyébként Mari néni tényleg jó megoldás lehet,ha a saját,háznál megtermelt cuccát árulja.

A barna cukor meg átverés csak mondom.Majdnem ugyanolyan sz..r,mint a fehér,annyi a különbség,hogy benne vannak még bizonyos ásványi anyagok tápanyagok amik a fehérben nem,de a glikémiás indexe nem jobb a fehérénél.

2015. aug. 25. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!