Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől érzem magam így?

Mitől érzem magam így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már évek óta figyelem magamat, hol kevésbé, hol jobban, de általában nagyon fáradt vagyok. Fáj a fejem, szellemileg totál "roggyant" vagyok, sokszor még edzeni sincs kedvem, de csinálom, mert mégis szeretem, viszont az izmosodás nem megy egyszerűen és általában az izom megtartása (azaz szintentartás) is komoly gondot okoz. Táplálkozásom rendben, van vitamin és fehérje kiegészítőm, valamint BCAA és L-Glutamin. Egyébként, általában levert és eléggé negatív is vagyok...

Múltkor feltettem itt egy kérdést, ami arról szólt, hogy szex után jelentősen csökkennek az izmaim méretei, valamint puhábbak is lesznek. Akkor többnyire komplett idiótának nézett mindenki, de a kérdésem komoly volt, most is az, a fent említett többi problémával együtt.

Környezetemben többen is mondták, hogy ez tesztoszteronszint problémát is jelenthet, azaz túl alacsony. De 23 évesen kicsit furcsa lenne, ha tesztoszteron fokozókra lenne szükségem.

Tapasztaltatok már hasonlót? Mit gondoltok, mi lehet a gond és mi jelenthetne megoldást?

Köszönöm!

2015. aug. 22. 17:38
 1/5 anonim válasza:
Próbálj rendszert vinni az életedbe! Mikor fekszel le kelsz fel ezt ki kell tapasztalni , hogy mennyi alvás elég a szervezetednek régen én is ilyen voltam és rá jöttem 7 órát minimum aludnom kell és ki bírom a napot amikor 6 kor kelek és este fél 7 kor érek haza és folyamatos a hajtás és még akkor is van élet kedvem és pörgök a táplálkozásba is vigyél rendszert ezt javitani nem 10 perc nekem is kellett fél év meg az , hogy mikor edzel az is fontos a szerveszet a rendszert szereti minimális rendszerrel is hatalmas változást lehet elérni hidel ha a rendszer se jön be akkor orvos mert lehet valami van a dolgok mögött sok sikert remélem hejre jönnek a dolgok .
2015. aug. 22. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
egészen biztos h nincs rendbe a kajád,ha tudnád mit jelent egy kemény étrendet tartani évtizedeken át..
2015. aug. 22. 18:33
 3/5 A kérdező kommentje:
2. Képzeld, szerintem eléggé meglepődnél, ha tudnád, mennyire rendben van az étrendem. Nem hobbi "bicepsz-mell" gyúrós kretén vagyok, aki hamburgerrel és pacalpörkölttel tömegel... Ráadásul 7 éve csinálom már.
2015. aug. 22. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézzél egy vérképet nekem vas hiányom volt okáig attól voltam fáradt mindig.
2015. aug. 22. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Írd már le akkor kíváncsi vagyok
2015. aug. 24. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!