Mit gondoltok az ICF 5×5 edzésről? Még nem próbáltam, de akarom majd csak engem zava, hogy nincs az edzéstervben bicepsz/tricepsz. Meg mellre is csak fekvenyomás ami szeribtem önmagában kevés. Tapasztalatok?
Heti 7,5 sorozat fekvenyomás + 4,5 sorozat szuk fekvenyomas +7,5 sorozat fej fole nyomas, mindezt ugy végezve hogy az also ponton megállitod. + a tricepszgyakorlatot ugy kell végezni mint egy áthúzást
Szerinted ezek mell hova kéne tárogatás? Akkor tárogass ha már végeztél ezzel az edzéstervvel és ugy érzed extra munk a kell a melledre. Kezdokent semmi szukseged rá.
Plusz tricepszre ott van a mellről nyomás (overhead press).
Egyébként teljesen felesleges még több gyakorlatot hozzáadni. Egy 3×10-es sorozattal eléred a maximum izomnövekedési stimulus 90-95%-át, utána minden egyes gyakorlat/sorozat annyira minimálisan járul hozzá (és minél több, annál minimálisabban) a növekedésedhez, hogy egyszerűen nem éri meg az időt.
Egy osztott edzéstervvel, ahol 5-6-7 gyakorlatod van mellre se tudsz ennél nagyobb stimulust elérni.
Itt viszont "heti 3× 90% stimulus" van, ami sokkal több, mintha heti egyszer edzenél 1-2-nél több gyakorlattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!