Mit gondoltok erről az edzéstervről?
Találtam egy edzéstervet,elvileg ez egy erősember edzésterv.Nem tudom,hogy valóban Mariusz Pudzianowski edzésterve lenne e.
Nem tudom,nekem jó lenne e.Az erősember gyakorlatokat kihagynám,ilyenekre nincs lehetőségem.A pénteki fekvenyomás utánra tennék még pár mellgyakorlatot.Egykezes nyomást,tolódzkodást.A tricepszet szerdára tenném és raknák hozzá még szűknyomást.Az evezést hétfőről szedrára raknám,hogy arányosabb legyen az időelosztás.Péntekre meg 3 bicepszgyakorlatot.Vagy esetleg úgy,hogy minden nap lenne 1 bicepsz,1 tricepsz.Szerintetek milyen?Lehetne ezzel fejlődni?Az az érdekes,hogy mindenki azt mondja,hogy erőt nagy súllyal,kis ismétléssel lehet növelni,de itt 4x15-öket és 6x20-akat csinálnak.Kb.másfél éve edzem.
Szerintetek jó lenne ez nekem?
Nem ez az edzesterv nem neked valo.
Neked az ICF 5x5 valo
Bocsi 100/99 esetben más a helyzet. Gondolom akkor már megvan a 100 kg fekvenyomás.
Ez az edzesterv amit linkeltél akkor sincs a legjobban osszerakva.
Mik a céljaid az edzéssel?
Ha már megvan a 100kg fekvenyomás, 140 kg guggolás, 180kg deadlift, akkor innen válassz intermediate programot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!