Testépítők miért érzik magukat többnek?
Rengeteg testépítővel találkoztam már, az itteni központ vezetője a szomszédom.
Sose láttam értelmét a dolognak, és minden esetben amikor rákérdeztem mindig azzal jöttek, mekkora kitartás és mennyi energia szükséges hozzá. Ettől még nem lesz több értelme a dolognak.
Jó, értem, egészségesebbek és boldogabbak lesznek az emberek, lekötik magukat valamivel. De nem értem, miért kell mindenki mást fikázniuk, és a legalpáribb álarc mögül szidni. Főleg azt, aki nem ért egyet azzal, amiben ők hisznek. Olyan szinten képesek megválogatni a szavaikat, és olyan logikai alapot képesek lefektetni mellé, hogy még cigány vajda is megirigyelné - tisztelet persze a kivételnek.
Szerintem ez azért van, mert többnek érzik magukat. Attól, hogy kicsi és sovány vagyok miért lennék lusta, gyenge és miért ne rendelkeznék kitartással pl? Mert ezzel szoktak leggyakrabban vádolni akkor is, ha csak ártalmatlan kérdést teszek fel nekik: balf@ sz, irigy és sorolhatnám milyen értelmetlen szavakkal dobálóznak.
Mikor amióta csak tudok olvasni majdnem 0-24-ben biológiával foglalkozom, hogy segíthessek az embereknek amikor eljutok oda, hogy kezemben lesznek az eszközök.
De, őket nem érdekli. Nekem nincs hatalmas és felesleges izomtömeg a vállamon, ezért senki vagyok, aljas irigy g@ ci - hogy idézzek is valamit. Még az interneten, testépítő blogger is a balf @sz szót használta azokra az emberekre, akik nem testépítők. Mi ez emberek, miért kérdem én!
Nektek mi a véleményetek erről? Akinek nem inge, nem veszi magára. De már tele van a t* köm azokkal az 'óriásokkal', akik csak szidni képesek azokat akik kételkednek bennük, és a lehető legtrágárabb kifejezéseket használják. Lenéznek mindenkit. Holott tény, hogy az ilyen emberek nagy százaléka olyan szerekhez nyúl, amik csak felfújják őket.
Szóval a tényleges kérdés egy kis állásfoglalás után.
A testépítők miért olyan alpárik és lenézők a NEM testépítő emberekkel szemben? Ki, milyen célból határozta el, hogy edzeni akar éjjel nappal - nincs ellenemre, csak az ilyen emberek stílusát találom zavarónak - és ki mit szól az olyan emberekhez, akik gyakorlatilag ilyen-olyan szteroidok segítségével meggyorsítsák a folyamatot?
Ásd el magad kérdezõ.
Menthetetlen vagy.
egy igazi testépítő nem érzi felsőbbrendűnek magát másoknál. ez csak egy sport, és mára szerencsére igen népszerű hála számos ember kemény munkájának.itt nem az idő, a táv az ellenél. itt az arányos test építése a cél.
sokaknak ez azonban alkalmat ad arra, hogy megmutathassák magukat mások előtt, magyarul villoghassanak az átlag testű emberek előtt. ez engem is zavar, mert nem adják meg a tiszteletet a sportnak. ez nem a testépítés része. szóval a jövőben gondold meg, hogy mit kezdesz el tudatlanul szidni.
a koxról meg annyit, hogy eredetileg az sem része a sportnak. de ne menjünk most ebbe bele. az, aki magának cuccol, hogy még jobban feszenghessen, az nem testépítő. az csak egy magamutogató majom.
egyébként részben egyet értek veled. csak azt nem értem, mit foglalkozol másokkal, ha nem vagy rájuk kíváncsi?
Nincs semmi bajom magával a sporttal, bár kicsit túl mélyre mentem, ezért elnézést.
Többnyire a magamutogatókkal és a bunkókkal van bajom. Azokat, akik keményen küzdenek és mégis képesek szerények lenni, kifejezetten tisztelem.
A kérdés maga egy egyszerű közvélemény kutatás volt a szakdogámhoz, ezért ütöttem bele az orromat a dolgotokba.
Megkaptam a válaszokat, és kielégítőek. Köszönöm!
Mivel magas az önbecsülésünk és tettünk érte,hogy így nézzünk ki ezért nyáron hadd mutogassuk már magunkat,ezzel nem hinném,hogy ártok valakinek,csak szívesen használom testi adottságaimat amiért kőkeményen megdolgozok,pénzben,időben,szenvedésben.
Amikor ordítok a fájdalomtól és még tolni kell,izzadsz,fulladsz de nincs megállj,eszed a csirke rizst non-stop,bivaly sok zsét áldozol rá,heti 4-szer 1,5 óra edzés és kardió is.
Szerintem joggal élvezem,más ennek a tizedét se bírna,napi 10 óra MUNKA mellett.
És az általad nevezett ,,felfújt" izomért tudod te mennyit kell szenvedni,fordul ki a szádon a csirkemell de eszed mert enned kell,edzésen már rókáznál de akkor is még van két sorozat és szériánként akár 16 vagy 12.
És a csajozásnál ez a test visz mindent,igazi szép dögös nőt játszi könnyedséggel tudsz felszedni,sok edzőtársam hadd ne mondjam mennyi csajt felszed akár naponta.
Értem én, szívesen használjátok ki az előnyeit:D ezzel nincs is semmi baj, csak ha bunkó mód van csomagolva.
Nem igazán értem. Van aki napi 12 óra MUNKA után havonta ha egyszer megengedheti magának a csirkemellt. Én sem ehetek túl gyakran anyagi okok miatt, de ha tehetném, minden percben azt ennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!