Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők miért érzik magukat...

Testépítők miért érzik magukat többnek?

Figyelt kérdés

Rengeteg testépítővel találkoztam már, az itteni központ vezetője a szomszédom.

Sose láttam értelmét a dolognak, és minden esetben amikor rákérdeztem mindig azzal jöttek, mekkora kitartás és mennyi energia szükséges hozzá. Ettől még nem lesz több értelme a dolognak.

Jó, értem, egészségesebbek és boldogabbak lesznek az emberek, lekötik magukat valamivel. De nem értem, miért kell mindenki mást fikázniuk, és a legalpáribb álarc mögül szidni. Főleg azt, aki nem ért egyet azzal, amiben ők hisznek. Olyan szinten képesek megválogatni a szavaikat, és olyan logikai alapot képesek lefektetni mellé, hogy még cigány vajda is megirigyelné - tisztelet persze a kivételnek.

Szerintem ez azért van, mert többnek érzik magukat. Attól, hogy kicsi és sovány vagyok miért lennék lusta, gyenge és miért ne rendelkeznék kitartással pl? Mert ezzel szoktak leggyakrabban vádolni akkor is, ha csak ártalmatlan kérdést teszek fel nekik: balf@ sz, irigy és sorolhatnám milyen értelmetlen szavakkal dobálóznak.

Mikor amióta csak tudok olvasni majdnem 0-24-ben biológiával foglalkozom, hogy segíthessek az embereknek amikor eljutok oda, hogy kezemben lesznek az eszközök.

De, őket nem érdekli. Nekem nincs hatalmas és felesleges izomtömeg a vállamon, ezért senki vagyok, aljas irigy g@ ci - hogy idézzek is valamit. Még az interneten, testépítő blogger is a balf @sz szót használta azokra az emberekre, akik nem testépítők. Mi ez emberek, miért kérdem én!

Nektek mi a véleményetek erről? Akinek nem inge, nem veszi magára. De már tele van a t* köm azokkal az 'óriásokkal', akik csak szidni képesek azokat akik kételkednek bennük, és a lehető legtrágárabb kifejezéseket használják. Lenéznek mindenkit. Holott tény, hogy az ilyen emberek nagy százaléka olyan szerekhez nyúl, amik csak felfújják őket.

Szóval a tényleges kérdés egy kis állásfoglalás után.

A testépítők miért olyan alpárik és lenézők a NEM testépítő emberekkel szemben? Ki, milyen célból határozta el, hogy edzeni akar éjjel nappal - nincs ellenemre, csak az ilyen emberek stílusát találom zavarónak - és ki mit szól az olyan emberekhez, akik gyakorlatilag ilyen-olyan szteroidok segítségével meggyorsítsák a folyamatot?

2015. aug. 15. 13:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Szóval ők jönnek oda hozzád minden előzmény nélkül, hogy miért vagy ilyen nyeszlett és miért nem edzel? És ha azt mondod nem látsz benne értéket, akkor elmondanak minden sz"rnak?
2015. aug. 15. 16:17
 12/26 anonim ***** válasza:
Vagy hogyan szokott ez történni, mert ez kicsit zavaros.
2015. aug. 15. 16:17
 13/26 anonim ***** válasza:

"fizikai munkára sokkal alkalmatlanabb mintha napi 8 órában, valós hasznos terhelés alatt szerezte volna. "

Kőművesként, akinek a hobbija a testépítés, kijelentem, hogy rohadtul mellélőttél...

2015. aug. 15. 16:36
 14/26 anonim ***** válasza:

Te a biológiával foglalkozol 0-24 órában?Ezt mégis ki hiszi el?Tudod az én bicepszem is kerek,felfújtam a csirkemellel és a tojással?

Ő is egy olyan felfújt ember akiről te beszélsz?

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=rjPyeS88iNs

Szóval a lufi izom elbír 1 tonnát?:D

Bújj már el,azt se tudod miről beszélsz :D

2015. aug. 15. 16:43
 15/26 anonim ***** válasza:
6%
Kérdező, részben igazad van, csak meg kell nézni az itteni válaszokat, akik ide járnak osztani az észt, mint nagy gyúrósok, ha jön egy (tudatlan) kérdező, vagy félvállról odaböfögnek neki valamit, vagy lesajnálják, vagy idiótának nevezik, vagy trollkodnak vele, ebben pont békatrotty viszi a pálmát, nála felfuvalkodottabb hólyagot még nem is láttam itt, na ő aztán téyleg felsőbbrendűnek hiszi magát, azt hiszi... :D
2015. aug. 15. 19:02
 16/26 anonim ***** válasza:
17%
14. És kit érdekel, hogy lábbal kinyom egy tonnát? Mi haszna van? Tudja kamatoztatni? Én meg sugárban tudok fosni, na és? Kb. ugyanannyit ér. :D
2015. aug. 15. 19:05
 17/26 anonim ***** válasza:

#14 Pontosan ezt akartam írni, hogy biológia megy 0-24-ben, de nem tudja, hogy az izmot nem lehet felfújni.

Kérdező, lehet szteroidoznak, de elmondom, hogy az okosság nem kajál, nem fog edzeni helyetted, szóval még talán nehezebb cuccal, mint nélküle, mert keményen kell edzeni, többet kell enni.

2015. aug. 15. 19:24
 18/26 anonim ***** válasza:
86%
Egy golfozó be tudja ütni egy lyukba a labdát, mi haszna? Én meg sugárban tudok fosni, na ennyi! Nagyon kis ügyes féreg vagyok!
2015. aug. 15. 20:26
 19/26 anonim ***** válasza:
azért érzem magamat többnek, mert az vagyok... ilyen rohadt egyszerű, és ha beszólsz, akkor hozzád vágok valamit. Pont.
2015. aug. 15. 20:27
 20/26 anonim ***** válasza:
16. Csak azt nem érted meg amiért belinkeltem,értelmezd,nem azt írtam hogy kamatoztatja azt hogy 1 tonnával nyom hanem hogy nem lehet az izmot felfújni,ami van izmuk a doppingszeres testépítőknek az igaz izom amibe erő van,de nem értetted meg a válaszom lényegét,ha ezt se fogod fel sajnálom,addig olvasgasd amíg nem jut el az agyadig.
2015. aug. 15. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!