Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hányszor adtátok fel?

Ti hányszor adtátok fel?

Figyelt kérdés
Mikkor testépítésbe kezdettek hányszor adtátok fel, mire komolyabban el kezdettek edzeni? Én harmadjára állok neki, és nem is tervezem fel adni. Egyszer a műtettem után nem edzettem, mert sokáig nem csinálhattam semmit sem. Utána minden edzés ellőt kelet valami, motivációs videót néznem. Most viszont nem kell és rendszeresen csinálom. Már annyira meg szerettem ezt a sportot hogy az első az edzésem. Utána jöhet a többi dolog haverok , barátnő stb...

2015. aug. 14. 19:18
1 2
 11/17 *Glissade* ***** válasza:

Lány vagyok. :)

Nekem a konditerembe járás pontosan az az edzés amit csinálok kb. egy hétig: "Na majd most" felkiálltással...

Utána szétnézek a teremben... megálapítom, hogy senki sem szimpatikus.

Majd vissza megyek Cross Traininre, Kettlebellre vagy Hot Ironra stb.

2015. aug. 15. 12:54
 12/17 *Glissade* ***** válasza:

Igazából az a gont, hogy egyiket sem akarom abba hagyni a konditeremért cserébe...

De a konditerem meg olyan izoomlázat csinált mindig, hogy nemogy elmenni Crossra vagy jógázni, de még a wc-re is alig bírtam ráülni. :DD

2015. aug. 15. 12:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Valaki írta a felelősség vállalást, amivel egyet kell hogy értsek.

Ha az edzést is abbahagyod, mi lenne egy egyetemmel vagy egy gürcölősebb munkahellyel? Az edzés kereteket ad az életednek. Sokan írták, hogy ezen keresztül látják a világot. És ez így van, ha nem is ennyire mélyen, de az étkezés és a kondiban eltöltött idő, valamint az alvás olyan fix támpontot ad, amihez minden egyebet hozzá lehet igazítani gond nélkül, mely a kiegyensúlyozottság egy alappillére lesz.

2015. aug. 15. 13:01
 14/17 *Glissade* ***** válasza:

A másik ok pedig, hogy a kettlebell, konditerem, Cross, Intervall Cardió: Mind-mind visszább veszik látványosan a hajlékonyságomat!

Ezért valójában csak "laivrozok" a hajlékonyság, az erő, erőállóképesség, állóképesség és az izom méret között.

De egyikben sem vagyok igazán jó!

2015. aug. 15. 13:11
 15/17 HarciCsiga ***** válasza:
Pont ezért nem is lehetsz egyikben sem jó, mert ahogyan mondod lavirozol közttük :) (NEM OFF)
2015. aug. 15. 20:52
 16/17 *Glissade* ***** válasza:
Én ezt tudom, de így szeretem.:D:D:D
2015. aug. 15. 21:55
 17/17 *Glissade* ***** válasza:
Ez adja a motivációt immáron 10 éve. :D
2015. aug. 15. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!