6 hónaposan elég ha már csak reggel és este kap tápszert, mindkét alkalommal 200 ml-t? Ti hányszor adtatok még tápszert 6 hós babutoknak?
Az én 5,5 hónaposom reggel cicizik + még kap 60 ml tápszert.
Délelőtt gyümölcs.
3 körül főzelék.
6 körül tejpép.
Este cici+ 120 ml tápszer.
Nem iszik meg többet, és fogalmam sincs h mennyi tejem van, mert nem mérem.
(Napközben teát iszik)
nem hogy a fő táplálék, bocs, elírtam.
fél évesnek megterhelő még az ahogy eteted :(
Most a napirendünk:8kor 200ml tápi
11 és dél között gyümi
3 körül főzi amit én csinálok
6 körül pép (sinlac gyümivel)
8kor megint tápi
ami ezek szerint nem jó :( Hova varázsoljam vissza tápit????
igen, sinlac helyett adj tejpépet. arra nincs is szükségetek ha tápis :) viszont a tejpép összetétele pont olyan mint a tápszernek.
és majd pár hét múlva vezesd be, hogy dél körül főzeléket adsz, meg persze majd ha már másképp alszik kéne a 10órai gyümölcs és 7-8 hónapos korától az uzsonna tejtermék lesz :)
4-es vagyok. Szerintem is a sinlac helyett adj pépet.
Amúgy nekem van egy 27 hónapos kisfiam is, őt is ugyan így etettem.És semmi baja nincsen, nagyon jól fejlődött/fejlődik.
Mindenkinek magának kell persze eldönteni, de engem speciell kiráz a hideg a 6 hónapig csak anyatejet sztoritól - főleg ha nincs is annyi teje az anyukának. Az ismertségi körömben nagyon sok az olyan anyuka, aki 6 hónapig tényleg nem adott mást a gyereknek, csak anyatejet, aztán most meg sírnak, h jajjj, nem eszik meg nekik semmit, és full cicifüggő a gyermekük. Most nem rosszat akarok ezzel, ez csak az én álláspontom, nem muszáj elfogadni, vitába nem szeretnék szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!