Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bicepszre egyetlen egy gyakorl...

Bicepszre egyetlen egy gyakorlatot csináltam hosszú ideig és csúnya lett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mit tegyek, haggyam abba? fejlődjön vissza, és egy fél év múlva kezdjem újra több gyakorlattal, vagy van megoldás?

#bicepsz #egy gyakorlat #belsö fej
2015. aug. 13. 16:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
47%
"Bicepszre egyetlen egy gyakorlatot csináltam hosszú ideig és csúnya lett." Vagy én vagyok sík hülye, vagy te nem tudod értelmezni mit írt. Hogy lefordítsam: egy féle gyakorlatot csinált bicepszre, ezért úgy gondolja, hogy attól lett "csúnya". Csakhogy az izom formája továbbra sem változtatható.
2015. aug. 13. 18:12
 12/28 anonim ***** válasza:
68%
De mirol beszélsz? Tok mindegy melyik gyakorlatot csinálod, az egész bicepszedet stimulalja fejlodesre. Nincs ilyen hogy bicepsz kulon részeit edzed
2015. aug. 13. 18:13
 13/28 anonim ***** válasza:
28%

Csak egy edzésterv tipp. ovlassátok el, emrt láthatóülag egy roadht edzést ne mcsinátlato kéletetekben: [link]

Észkombájnok ,szeritnetek viccból dolgozzá kmeg a bicepsz külső belső alsó és felső részét is? Ha nem edzed a külsejét, ne mis fog fejlődni, ltáványosan lemarad attó larészől, amit edzessz.

Továbbra is: gondolkodjatok, mieltőt pofáztok.

2015. aug. 13. 18:34
 14/28 anonim ***** válasza:

Ugye tudod hogy azért mert kiss jeno mondja, és nagy karja van attól még orbitális baromság amit itt irsz.

Tanulj egy kis edzéselmletet, anatómiát.

2015. aug. 13. 18:39
 15/28 anonim ***** válasza:
47%
Látom te sem vagy jobb értelmi szinten, mint a kérdező. Arról nem beszélve, hogy te magad is tisztában vagy vele, mekkora ökörséget hordasz össze, ez látszik abból is, hogy minden hozzászólásodban próbálsz személyeskedni. Fogalmad sincs arról, melyikünk mióta van benne a sportban, és arról sem, hogy milyen szinten. Csak, hogy én is személyeskedjek, akkor azért az látszik, hogy te valóban nem rég foglalkozhatsz testépítéssel, mert nagyon hamar rájön az ember(jó esetben), hogy nem tudja megedzeni a bicepsz két fejét külön, ellenben te még hiszel az ilyen "szupersztár edzésterv" cikkeknek. :D
2015. aug. 13. 18:45
 16/28 anonim ***** válasza:
28%
Én jól mondtma, amit mondtma ,és igaz. Ha ennyire buták vagytok, az már nem az én bajom.
2015. aug. 13. 18:47
 17/28 anonim ***** válasza:
Rendben, téma lezárva. Remélem mostantól senkinek sem fog eldeformálódni a bicepsze, ha mégis itt megtaláljátok a megoldást a "visszafejlesztésre".
2015. aug. 13. 18:56
 18/28 anonim ***** válasza:
47%
Rendben, csinald csak az 5 fele gyakorlatod a bicepszre hogy szep legyen :)
2015. aug. 13. 18:57
 19/28 anonim ***** válasza:
Szívesen megnézném egy teremben, hogy röhögnek ki titeket a "genetika és egy edzés elgé a bicepszre" ökörséggel. :) Ekkroa faszzzzsagot mondani xdd igazi 50 kilogrammos kis gyökerek lehettek :D
2015. aug. 13. 19:04
 20/28 anonim ***** válasza:

Miről beszélsz te is? Minden hülye idetalált?

Ki írt itt olyat, hogy "egyetlen edzés elég bicepszre"? Még az az elfuserált 88%-os sem írt ekkora baromságot. Itt mindvégig arról volt szó, hogy akármilyen gyakorlatot is csinálsz, akármilyen mennyiségben, akármilyen variációban, az izmok formája adott, ezért NEM változtatható semmilyen gyakorlattal.

2015. aug. 13. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!