Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Neketek mi a véleményetek egy...

Kakszilajos17 kérdése:

Neketek mi a véleményetek egy olyan srácról aki tűzö napon kint kondizik?

Figyelt kérdés
Ez a srác 174cm és 62kg kb.. És 40fokban kint kondizott déltől 1ig. Le van szálkásodva,de azért ez nem tulzás egy kicsit? Meg igy csak még vékonyabb lesz, nem?

2015. aug. 7. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
En meg 173 cm vagyok, 52 kg es napi 110 km-t tekerek 32-33-as atlaggal 35 fokban a tűző napon. Na és? :D
2015. aug. 7. 14:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Fogyás:Mikor kevesebb tápanyagot viszel be,mint ami a szervezetednek kell, ezért a feleslegedet fogod felhasználni.

Szóval az ilyen dolgok, hogy te "melegben szálkásodsz,ha jobban beöltözöl szálkásodsz" hatalmas nagy hülyeségek.

Csak a vizet izzadod, amit utána azonnal vissza is töltesz...kivéve, ha szomjazol, mint a profik a diéta végén.

2015. aug. 7. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Le fog égni. Fogyni nem ettől fog.
2015. aug. 7. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekemem az, hogy nem vagy normális, ha a tűző napon vagy.

Jól leégsz, másra nem jó.

2015. aug. 7. 15:21
 5/9 - palilaci - ***** válasza:
mazohista
2015. aug. 7. 15:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Bickilis kemény vagy!(:

Szoval ettol nem fogyok jobban,akkor megnyugodtam.

Leégni nem fogok az biztos, ugyan is eddig egész nyáron kint voltam a napon. És csak nyár elején egyszer égtem le azóta csak barnulok. Nem mimdenki olyan, hogy egész nyáron bent kuksol a gép elott, mert meleg van. Mazoista? Azért ezt egy kicsit túlzásnak találom. Én ugy gondolom, hogy ha valaki valamit komolyan csinál, akkor nem ismer lehetetlent. Én se azért ilyenkor egyzek kint mert ekkor szeretnék, hanem azért mert a napomban csak ekkor érek rá.

2015. aug. 7. 20:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy 62kg-os srácnak még alapból nem kéne szálkásítani:D
2015. aug. 7. 21:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem is szálkásítani akarok csak szálkás vagyok. Nem ugyan az.
2015. aug. 7. 22:16
 9/9 anonim válasza:
Hülyeség, terheli a szívet, emellett napszúrást kaphatsz. Csak óvatosan
2015. aug. 8. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!