Neketek mi a véleményetek egy olyan srácról aki tűzö napon kint kondizik?
Fogyás:Mikor kevesebb tápanyagot viszel be,mint ami a szervezetednek kell, ezért a feleslegedet fogod felhasználni.
Szóval az ilyen dolgok, hogy te "melegben szálkásodsz,ha jobban beöltözöl szálkásodsz" hatalmas nagy hülyeségek.
Csak a vizet izzadod, amit utána azonnal vissza is töltesz...kivéve, ha szomjazol, mint a profik a diéta végén.
Nekemem az, hogy nem vagy normális, ha a tűző napon vagy.
Jól leégsz, másra nem jó.
Bickilis kemény vagy!(:
Szoval ettol nem fogyok jobban,akkor megnyugodtam.
Leégni nem fogok az biztos, ugyan is eddig egész nyáron kint voltam a napon. És csak nyár elején egyszer égtem le azóta csak barnulok. Nem mimdenki olyan, hogy egész nyáron bent kuksol a gép elott, mert meleg van. Mazoista? Azért ezt egy kicsit túlzásnak találom. Én ugy gondolom, hogy ha valaki valamit komolyan csinál, akkor nem ismer lehetetlent. Én se azért ilyenkor egyzek kint mert ekkor szeretnék, hanem azért mert a napomban csak ekkor érek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!