Melyik a legjobb izomzat növelő szer?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy erős fiú, 182 centi magas vagyok és olyan izomzat növelő szert keresek amit edzések mellett ehetnék és ezáltal növekedne az izmom.2015. aug. 7. 10:15
12/17 anonim válasza:
Van egy illegális szer, szteroidnak hívják. A többi szer(glutamin, kreatin, rendes étrend) semmit nem ér.
13/17 anonim válasza:
#12 Érdekelne, hogy miért nem jó az étrend. Tudom már, nem jött havi 5 kiló, csak 1 kiló, de legalább jó zsíros lehetsz! Vagy még egy kehetőség, hogy nem fejlődtél egyáltalán, akkor többet kéne enni!
14/17 anonim válasza:
Az étrendmánia a testépítőipar baromsága. Volt amikor rendes étrendem volt, mégse fejlődtem, máskor meg salátaevés mellet is simán. A lényeg, hogy milyen az edzésterv.
15/17 anonim válasza:
Mr. Olympia versenyzők is teljesen buták, mert nem salátát esznek.
16/17 anonim válasza:
A Mr. Olympiásoknak akkor viccből van étrendjük,meg a testépítők 99,99%-ának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!