Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturálban össze lehet hozni...

Naturálban össze lehet hozni egy jó men's physique testet?

Figyelt kérdés

Az orvosom egy műtét miatt tiltotta a cuccot. Jó genetikám van hozzá, ez tuti, 1 éve edzek. Jó étrenddel, odafigyeléssel 3-4 év alatt össze tudok hozni egy jó testet, ami versenyképes?

Előre is köszönöm.

2015. aug. 2. 18:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Versenyezni lehet cucc nelkul. Utolsonak is lenni kell
2015. aug. 2. 20:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Egy jót nem.
2015. aug. 2. 20:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Miért nem naturál versenyre mész?
2015. aug. 2. 20:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Amúgy orvos mindenképp tiltja a cuccot, milyen műtét?
2015. aug. 2. 21:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Ismerek többsrácot, kis pajzsmirigyhormon, növi, teszto alap, de tudok olyat aki több neves versenyt nyert, meghallottam mit tolt csak néztem, profikba nincs annyi cucc.
2015. aug. 2. 22:01
 16/19 A kérdező kommentje:

Azért nem megyek naturál versenyre mert nem akarok senkit megbántani, de nevetséges, ahogy azok a versenyzők kinéznek, nagyon nagy vicc, ott már lassan én is tartok. Semmi forma, nagyon minimális izomtömeg, kb. 10% testzsír..hagyjuk is, azért nincs nevük sem.

Hát, hereműtét volt, és lehet gyerekem, meg minden, tehát teljes életet élek, de azt mondta, cuccot ne nagyon. Bár azt is hallottam, hogy lehet azt okosan is, miután naturálban kihoztad magadból a maxot. Hát ha ésszel lehet használni úgy, hogy bajom ne legyen tőle, akkor természetesen szigorú orvosi felügyelettel bevállalom majd. De ez még a jövő zenéje.:)

2015. aug. 2. 23:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát barátkozz meg azzal a kinézettel mert nem fogsz jobban cucc nelkul
2015. aug. 2. 23:20
 18/19 A kérdező kommentje:
Tudom
2015. aug. 2. 23:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Ilyen izom szárasságot mint men's physique nem nagyon lehet összehozni naturálban,még ha össze is hozza az ember cucc nélkül nem sokági bírja fenntartani így szerintem felesleges.
2015. aug. 3. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!